Преди сватбата Деп казва, че е бил "написан, разпечатан и изпратен график", така че гостите да знаят маршрута на събитието

Свързани новини

21.04.2022 10:16

На сватбата ми с Амбър имаше график за "вечеря, танци и наркотици": Джони Деп

Видян 2739 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В маршрута на развратната сватба на Джони Деп и Амбър Хърд през 2015 г. са били предвидени "вечеря, танци и наркотици", стана ясно в съда, предаде DailyMail.



В сряда Деп свидетелства, че по време на пищната сватба на бившата двойка в Лос Анджелис през февруари 2015 г. е имало няколко души, които са употребили наркотици, по-специално MDMA, известен също като екстази или моли.




Преди сватбата Деп казва, че е бил "написан, разпечатан и изпратен график", така че гостите да знаят маршрута на събитието. След сватбата е предвидена "вечеря, танци и наркотици".


 


Когато в сряда Деп бе попитан кой е употребявал наркотици на сватбата, той назова "Амбър", "няколко мои приятели" и още няколко души, след което добави: "Всички от нейната банда са употребявали MDMA".




Когато Деп е попитан какви наркотици е взел този ден, ако е имало такива, той отговаря: "Честно казано, не знам колко MDMA са имали, но за мен това беше - за мен да взема MDMA би било разхищение на наркотици, ако разбирате какво имам предвид. По същество това би означавало да приемам чужда дрога, защото тя нямаше да има ефект върху мен.




Хърд седеше и гледаше втренчено напред през цялото време, като ясно осъзнаваше, че множество камери са насочени към лицето ѝ, а много мрежи разделиха екраните си, за да могат зрителите да следят всички реакции на това, което казваше Деп.


 


Деп е помолен отново да отговори и той отговаря, че е пушил марихуана.


"Пушех марихуана. И не си спомням да съм пил - каза той. "Не си спомням да съм пил тогава. Сигурен съм, че в този момент не съм употребявал алкохол".


Деп продължи: "Моят наркотик е - беше, е марихуаната. За мен това беше добре. Така че потапянето в малко пакетче с - облизваш си пръста и потапяш в малко, комунално пакетче с MDMA, за мен беше безсмислено.
 


По време на втория ден от свидетелските показания на Деп във Феърфакс, Вирджиния, актьорът заяви също, че дъщеря му Лили-Роуз Деп не е присъствала на сватбата му с Хърд през 2015 г.
 


"Лили-Роуз не дойде на сватбата - каза той. "Тя и г-жа Хърд не бяха в особено добри отношения по няколко причини".


Деп и Амбър Хърд сключват брак на частна гражданска церемония в дома си в Лос Анджелис на 3 февруари 2015 г. , четири години след като се запознават като звезди на снимачната площадка на филма "Дневникът на рома".
 
 
 

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп