От Сън пък разкриха, че Хари е отказал да вечеря с баща си и брат си на 8 септември, когато почина Елизабет, защото бил много ядосан, че не са му разрешили да доведе съпругата си Меган в шотландската резиденция на Нейно Величество в Балморал. Даже докато се разправял по въпроса, изпуснал полета от Лондон за най-близките роднини на кралицата.

Свързани новини

28.09.2022 17:05

Местят Хари и Меган на дъното в кралския сайт

Видян 1174 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Хари и Меган бяха преместени на дъното на уебсайта на британското кралско семейство, заедно с опозорения принц Андрю, пише Дейли Мейл. Връзките, които водят към страниците на херцога и херцогинята на Съсекс, досега бяха разположени около средата на страницата - под висшите кралски особи и над второстепенните членове на семейството. Когато уебстраницата беше актуализирана след смъртта на кралица Елизабет II по-рано този месец, Хари и Меган вече са преместени надолу - под принцеса Александра и херцога и херцогинята на Глостър.


Неотдавна се появи информация, че Чарлз планира да намали броя на монархическите членове по време на управлението си, тъй като смята, че обществото не желае да плаща за постоянно разрастващото се кралско семейство. От Сън пък разкриха, че Хари е отказал да вечеря с баща си и брат си на 8 септември, когато почина Елизабет, защото бил много ядосан, че не са му разрешили да доведе съпругата си Меган в шотландската резиденция на Нейно Величество в Балморал. Даже, докато се разправял по въпроса, изпуснал полета от Лондон за най-близките роднини на кралицата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови