Крис Хемсуърт

Свързани новини

09.06.2023 13:12

Крис Хемсуърт е тъжен, че Тарантино и Скорсезе не харесват Marvel

Видян 1992 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Множество режисьори - от Франсис Форд Копола до Джеймс Камерън - изразиха загриженост относно филмовата вселена на Marvel и нейната доминация в киноиндустрията. Мартин Скорсезе твърди, че филмите на Marvel не са "кино", а Куентин Тарантино заявява, че лица от франчайза като Крис Хемсуърт и Крис Евънс "не са филмови звезди", поне не в сравнение с героите, които играят: "Капитан Америка е звездата. Тор е звездата."

Хемсуърт отвърна на критиките в неотдавнашен профил в британския GQ, като нарече коментарите на Скорсезе и Тарантино "супер депресиращи". Той продължи: "Там отиват двама от моите герои, с които няма да работя. Предполагам, че те не са ми фенове."

Актьорът, който се е снимал в четири солови филма за Тор и в куп други проекти на Marvel, изрази благодарност за ролята си. "Благодарен съм, че съм бил част от нещо, което е задържало хората в кината. Сега, дали тези филми са били в ущърб на други филми или не, не знам", каза Хемсуърт. "Не обичам, когато започваме да се проверяваме един друг, когато има толкова много крехкост в бизнеса и в това пространство на изкуството, колкото и да е... Казвам това не толкова на режисьорите, които направиха тези коментари, които между другото все още са мои герои, и на мига бих скочил да работя с всеки един от тях. Но го казвам по-скоро за по-широкото мнение по тази тема."

Въпреки че е благодарен за възможността да се отдаде на всемогъщия си чук, Хемсуърт признава в историята, че "Тор: Любов и гръм" от 2022 г., четвъртият и последен за героя му, е бил малко разколебан. "Мисля, че просто се забавлявахме прекалено много. Просто стана прекалено глупаво", каза той за режисираната от Тайка Уайтити част. "Винаги е трудно да си в центъра на събитията и да имаш някаква реална перспектива... Обичам процеса, той винаги е пътуване. Но просто не знаеш как ще реагират хората."

Хемсуърт поне има какво да очаква - а именно ролята си във Furiosa, предстоящата предистория на Mad Max: Fury Road, в която той играе заедно с Аня Тейлър-Джой. Наричайки го "най-доброто преживяване в кариерата ми", Хемсуърт казва, че режисьорът Джордж Милър е бил "майсторски", и добавя: "На път съм да търся още Джордж Милър. Или повече от Джордж Милър. Ако той ме покани."


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец