Георги Валентинов Запитан дали по време на преговорите за участието си е знаел, че Благой Георгиев също ще се включи в Survivor, Валентинов шеговито отговаря: "Кой беше Благо Георгиев?

Свързани новини

31.01.2023 09:55

Кой беше Благо: Жоро Валентинов преди Сървайвър

Видян 2134 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ММА боецът Георги Валентинов даде пространно интервю, в което говори за влизането си в Сървайвър, отношенията си с Благой Георгиев и Златка Райкова, която му бе открадната от футболиста, на когото беше боен треньор, и расисткия скандал между България и Англия от октомври 2019 г., заради който професионалната му кариера беше прекратена.


Запитан дали по време на преговорите за участието си е знаел, че Джизъса също ще се включи в Сървайвър, Валентинов отговори: "Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме.


Дали ще е вътре или не - все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът - не." Относно връзката си със Златка, на която дори предложи брак на сцената на Като две капки вода, Валентинов бе категоричен: „Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си."






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец