Кейт им каза: "Стоя тук пред вас, за да ви помоля, някои от най-влиятелните британски бизнес лидери, за вашата подкрепа в подпомагането на създаването на социалната промяна, която е необходима.

Свързани новини

22.03.2023 15:22

Кейт Мидълтън домакин на среща с глобални компании

Видян 1390 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Принцесата на Уелс размени двореца за заседателната зала, като организира среща на City high-flyers с глобални компании, за да получи подкрепа за проекта си в ранните години.

Потвърдено е, че Кейт стартира бизнес работна група в ранна детска възраст, с фирми като Unilever, Ikea, Deloitte и Lego на борда.

И днес тя беше домакин на встъпителна среща на работната група в централата на NatWest в Лондонското сити, като Aviva, Co-op и Исландия се присъединиха към нея сред другите големи компании.

Кейт пристигна за срещата в рециклиран свеж бял блейзър на Александър Маккуин, черни панталони и токчета и стисна досието си с бележки.


След това тя беше посрещната от главния изпълнителен директор на NatWest Дейм Алисън Роуз, преди да се присъедини към други бизнес лидери и да изнесе реч за важността на ранните години.

Кейт им каза: "Стоя тук пред вас, за да ви помоля, някои от най-влиятелните британски бизнес лидери, за вашата подкрепа в подпомагането на създаването на социалната промяна, която е необходима.

"Говорила съм и преди за необходимостта ранното детство да стане общественият еквивалент на изменението на климата. По начина, по който светът на бизнеса е възприел целта за нетна нула за защита на нашите екологични екосистеми, вие също имате важна роля, за да гарантирате, че нашите социални екосистеми също са защитени.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.