23.01.2023 20:24

Капките се завръщат с два нови сезона

Видян 4815 пъти | Коментари 12
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази пролет Нова ще изненада зрителите си с цели два сезона на едно най-любимите тв предавания в България – Като две капки вода. Шоуто ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от 20 ч. Специалното издание Като две капки вода за всяко дете се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната.


Водещите на мини сезона ще бъдат Димитър Рачков, Геро и Ани Салич. В него участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца. Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената. Веднага след благотворителните концерти ще стартира и традиционният сезон на Какпките.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 балами без край 14.02.2023 00:24

    ето ги , събират пари от наивните не за българчета, а за уницеф, с които да купуват от кил гейтс отровни ваксини за децата в държави , в които има бедствие и в суматохата под прикритие на самаряни да набутат на децата и родителите им отровите, най-вече полио за детски паралич, с което разболяват и инвалидизират децата UNICEF's History of Using Disasters to Vaccinate Children with the Oral Polio Vaccine that Spreads Polio The United Nations International Children’s Emergency Fund (UNICEF) is the world’s largest distributor of vaccines to children internationally.

  • 006 Anonimen 30.01.2023 00:57

    починало 2 годишно американче момиченце като ангелче, набодено с ковид и грипна ваксина едновременно, съобщават също за 147 починали от тази комбинация и около 6000 тежко увредени, явно родителите са простички, макар че тук неграмотните цигани не искат и да чуят за тези отрови, имат силен инстинкт за самосъхранение

  • 005 Anonimen 24.01.2023 14:33

    веднага скриха това съобщение заради коментарите, истината жестоко боли, а наглите и глупавите нямат край

  • 004 Anonimen 24.01.2023 00:01

    необходима е огромна работа на патриоти лекари, за да се спасят сега раждащите се дечица от отровните боклуци, наричани ваксини, но и по-интелигентни политици и други висшисти - тези сегашните показаха, че са неграмотни и за нищо не стават, децата в онкологиите също са ужасна жертва на детските ваксини

  • 003 с песнички няма да спасите децата, само се будалкате 23.01.2023 23:56

    Ако начело на Управлението по контрол на хранителните продукти и лекарствата (FDA) стояха порядъчни хора, ваксините не биха били разрешени. Тях щяха да ги изследват в детайли. Има ли ваксини, които са по-опасни от други? – Да. DPT (АКДС), например. MMR (комбинирана ваксина против морбили , заушка и шарка (рубеола). Освен това, някои серии от едни и същи ваксини могат да бъдат по-опасни. Безпокои ме, че всички ваксини са опасни.Вирусът SV-40 попадна във ваксината, защото бяха използвани маймунски бъбреци. Говоря за друго. За действителните лабораторни условия. За грешките. За немарливостта. SV-40, който по-късно беше забелязан в раковите тумори – това е, което бих нарекъл структурен проблем. Това беше възприета част от производствения процес. Ако вие използвате маймунски бъбреци, отваряте вратата за неизвестните причинители, намиращи се в тях.Във ваксината срещу дребна шарка “Римавекс” ние намерихме различни пилешки вируси. В полиоваксината намерихме акантамеба, която наричат “амеба, изяждаща мозъка”. Маймунски цитомегаловирус в тази същата полиоваксина. Пенлив маймунски вирус в ротавирусната ваксина. Вирус на птичия рак във ваксината MMR. Различни микроорганизми във ваксината срещу сибирска язва. Аз открих потенциално опасни инхибитори от ферменти в няколко ваксини. Вируси от патици, кучета, зайци във ваксина срещу шарка. Пестивирус във ваксината MMR. И това е само една част от откритията ни.

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни