Оказва се, че Адриан Зурков, както е истинското му име, дели годината между БГ столицата, Маями и Дубай, както личи по споделеното от него в социалните мрежи, където е следван от 140 К в Инстаграм и 119 К във Фейсбук. Затова отказвал и офертите на ТВ риалити предавания, като Ергенът и Игри на волята, коментират по коридорите на големите тв канали

Свързани новини

30.01.2023 11:20

Какво има с НиЛо и къде изчезна Адриан Зурков - Марио от София ден и нощ?

Видян 1954 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Дори във Фейсбук рядко могат да се видят новини за един от главните герои на сериала на НОВА, наречен София Ден и Нощ - Марио. Той изчезна и от шоубизнеса, и от медиите.



Оказва се, че Адриан Зурков, както е истинското му име, дели годината между БГ столицата, Маями и Дубай, както личи по споделеното от него в социалните мрежи, където е следван от 140 К в Инстаграм и 119 К във Фейсбук. Затова отказвал и офертите на ТВ риалити предавания, като Ергенът и Игри на волята, коментират по коридорите на големите тв канали.


   
Зад океана е част от семейството му – брат му развива мощен бизнес, свързан със спорта и здравословния начин на живот, както вече е разказвал. 
   „В Дубай пък се забавлява, когато изобщо има време за това – нали точно такъв е и слогънът на арабското емирство. Непрекъснатите пътувания на сериалния герой до други дестинации, предимно в Европа, пък се дължат на новия бизнес, с който се е захванал”, докладват наши агенти. 




    По наши проучвания ние установихме, че бизнесът му със CBD (медицински канабис) е достигнал сериозна дистрибуционна мрежа в България, Испания, Португалия, Гърция, Румъния, Кипър, Хърватия и Англия.
  


Той е CEO и съосновател на компанията GoodWeeds, която нашумя в социалните мрежи със секси фотосите на самата Николета Лозанова от Малдивите, и се оказа любим атрибут на още доста звезди – от Галин до Лидия и от Десита до Вирго, както се вижда по снимките им в мрежите. „Това е вейп, за който изследванията на БАН и БАБХ доказват, че не само не вреди, но в някои случаи може и да помогне срещу проблеми със съня, ставите, с паметта, за лечение на рак и много други полезни свойства.
 



Така оправдава и новата си роля спортистът, онлайн-треньор, създател на програми за трансформация, хранителни режими и известен почитател на здравословния начин на живот, който неотдавна попадна в Топ 3 на класацията на бТВ за национално фитнес-гуру, оглавена от Лазар Ангелов, оставяйки зад гърба си също нашумели от ТВ екрана конкуренти като Сами Хосни.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв