Ирина Флорин ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт – “Goodnight Lovers”, с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум “Greatest Hits” – компилация от най-големите ѝ хитове

Свързани новини

31.01.2023 12:22

Ирина Флорин ще посрещне Свети Валентин с феновете си

Видян 1008 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ирина Флорин ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт – “Goodnight Lovers”, с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум “Greatest Hits” – компилация от най-големите ѝ хитове. Събитието ще се проведе в навечерието на Свети Валентин, 14-и февруари, в столичното арт пространство The Steps, а билети могат да бъдат закупени на място в деня на концерта.


“Радвам се, че ще мога да посрещна 14-и февруари с моята най-голяма любов – публиката. Подготвили сме музикална вечер с много изненади. Последният ми албум е символ на моят музикален път и празникът на любовта и виното е чудесен повод да изпълня песните от него .”, сподели Ирина Флорин.
Най-новият албум на Ирина Флорин – “Greatest Hits” включва микс от най-популярните песни на певицата, които през годините са се превърнали в емблематична част от нейното творчество. На концерта, който ще започне в 21 часа, тя ще изпълни песни и от последния си албум – “Знак”. Всички гости на събитието ще имат възможност да си закупят диск, както и плоча на албумите “Знак” и “Greatest Hits”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се