01/02

Свързани новини

19.11.2010 14:31

Имала ли е връзка Диляна Попова със сочения за наркобос Таки?

Видян 4459 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази събота, 20 ноември, в 21:45 часа в студиото на телевизионния таблоид Горещо ще стане наистина горещо, защото гост е една от най-сексапилните и желани жени у нас - Диляна Попова.
“Аз съм от Гулянци – много малко градче!” – разказва Диляна за себе си, за възката си с Дичо, която е и причината тя да заживее в София и за раздялата им. Диляна започва кариерата си на модел още в Плевен. Казва, че явно е късметлийка и никога не е била преследвана или притеснявана от мутрите заради външния вид или кариерата.
Диляна разкрива цялата истина за “оня списък с мъже” – мъжете, с които медиите й приписват връзки – Христофорос Аманатидис-Таки, Георги Танев, Фахрадин Фахрадинов и Жоро Главата.
Диляна разказва за първите си стъпки в киното и споделя дали смята да гради кариера като актриса. Говори открито и за т. нар. “афера Джони Деп”.


Тази събота личната нумероложка на звездите Стефка разказва как християнски да се спасим от магиите на ходжите: “Който иска – вярва и можем да му помогнем!... Слава Богу, ние в България нямаме толкова силни магии. Нямаме чак толкова силни или лоши ходжи!” Стефка говори за силата на молитвата и приложението на Киприяновата вода при направена магия, за личните числа на живота и какво предопределят те за всеки един.
Кое е вашето число на живота и какво означава то? На кои пръсти да носим пръстени и от какво ни предпазват те? Има ли мъж до Диляна в момента и какви мъже харесва тя? Каква е истината за аферата Джони Деп и ще стане ли актриса Диляна Попова?



Видео анонс!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби