Свързани новини

30.04.2010 16:17

Ясновидката Мария Асенова: Лекувах гнойните пъпки на Ванга

Видян 19243 пъти | Коментари 0
Гласували 10 рейтинг: 3.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мария Асенова е българска пророчица и ясновидка, наследница на баба Ванга. Предсказва бъдещето и определя диагнозата на заболяването. За нея твърдят, че лекува труднолечими и неизлечими болести, изчиства и защитава човек от отрицателната енергия. Ето какво сподели гадателката в интервю  за Супер 19`:


- Всеобщо е хващането, че ако даден ясновидец или лечител има фиксирана тарифа за услугите си, каквато имате и вие, то той е шарлатанин. Твърди се, че Ванга и Кочовска например никога не са взимали пари за помощта си...
- Точно за Вера Кочовска само не ми говорете, защото е най-голямата шарлатанка, която е наказана от Бог! Тя никога не е била качествен лечител. Няма незаменими хора! Ванга също има своите дефекти. Това, че съм нейна наследница не означава, че трябва да си мълча за някои работи. Ето за първи път ще кажа, че Ванга многократно е грешила, дори не е пророкувала за някои нещастия, които са сполетявали близки нейни хора, например. Защо не е помогнала на Людмила Живкова, която има три катастрофи в един и същи ден, а тя не е предотвратила това? Защо не предрече смъртта й? Защо не й помогна? При едно от посещенията ми при Ванга една жена я пита дали някога ще има дете, а тя отвърна, че не, а жената роди. На друга пък предрече, че ще има дете, а тя така и не роди. Тия две жени не трябва да се величаят толкова много.  Освен това Ванга пиеше и псуваше... Не е вярно и че не са взимали пари. Ванга вземаше по 10 лева по онова време, което в наши пари са 100 лева. А аз взимам 50 лева за гледане. А Кочовска знаете ли какви суми е взимала, какви зулуми е правила с хората?! Псувала ги е на майка и ги е замервала с телефони и обувки. Това са ми го разказвали хора, които после са идвали при мен. Може ли една изключително болна жена като Вера да вкарва от своята енергия в чуждо тяло, лекувайки други хора? По-скоро ще те разболее, вместо да ти помогне.
Ванга и Вера са комунистически идоли, издигнати по времето на Тодор Живков.
Какво толкова се превъзнасят всички по Ванга?! Никой обаче не знае, че лично аз съм я лекувала. Тя имаше сериозен проблем с кожата. Премахнах гнойните й пъпки по тялото.
Каква шарлатанка може да съм аз, при положение че си плащам данъците. И  с моите данъци храня 50 пенсионера. Да, взимам пари, но и имам много разходи. Когато дойде клиент при мен го изпращам с две торби материали, което струва пари. Аз няма иначе откъде да ги взема. Имам и безплатни услуги за социално слаби хора, на които посмъртно не мога да взема нито лев. Това защо остава незабелязано?!


- Познавате ли шарлатани в бизнеса с ясновидството?
- 4000 шарлатани са се навъдили! Има хора, които крадат информация от професионалисти като мене и се правят на гадатели. Затова човек преди да отиде при някого, първо трябва да провери дали той го може, да прочете повече за лечителя или гадателя и тогава да го потърси. Аз имам 50 дневника с по 100 страници само с благодарствени писма. Нали си правите сметка на колко милиона хора съм помогнала...



- Как разбрахте за способностите си и кога започнахте да ги използвате?
- Бях на 15 години, когато се срещнах за първи път с Ванга. Тя тогава ми наговори едни неща, с които много ме наплаши, дори я бях намразила за известно време. Каза ми: „Ти ке можеш повече от мене, повече от мене ке знаеш, то що искаш.“. Но уточни, че докато тя е жива няма да работя и така стана. Три месеца след смъртта й поех аз. Преди това обаче, за да съм сигурна, посетих гроба й я питах дали трябва вече да започвам, след като нея вече я няма. Тогава започнаха да ми бучат ушите и да ми се вие свят. На другия ден аз усъмнах със 750 човека пред входната врата. Тогава работех инкогнито в една телевизия и отговарях на хората по телефона, като си криех името. Тогава вече бе изтекла информация за мене и хората ме търсеха. Първоначално не исках да се знае, защото се притеснявах, но хората настояваха да им помогна. След време чак разбрах каква е моята мисия и какво е искала да каже Ванга. А когато един истински гадател трябва да бъде посветен, то това в задължително се прави преди момичето да стане девойка и момчето мъж. Аз например на 15 години още нямах цикъл и когато бях при Ванга и ме посвети чак тогава ми дойде. А посвещаването става с духане в уста и това е правено между мен и Ванга.


- Как получавате сигнала?
- Той е като морзовата азбука. От лявото полукълбо на мозъка получавам информацията, а от дясното – картината. Пнякога тече картина с текст, друг път само текст и е много сложно за разчитане.


- Много време ли ви трябваше да се научите да разчитате тези сигнали?
- Не никакво време не ми бе необходимо. От 0 часа до 3 часа след полунощ аз пишех иероглифи и нищо не разбирах от това. На сутринта чак се чудех как съм писала подобни неща. 


- Как се чувствате след всеки сеанс?
- Много добре, защото аз не допускат нищо от замърсяванията на охрата да премине в моето тяло. Работя със специална техника. Трябва да призная, че въпреки, че годините ми не са малко, досега никога не съм боледувала от нищо.



- Как човек сам може да замърси своето биополе?
- С лоши мисли, кошмари, стрес и предричане на лоши неща, затова е желателно веднъж годишно човек да измива духовното тяло, при специалист. То също се нуждае от баня, защото когато то се разболее, боледува и физическото, започват проблеми с бизнеса и в личния живот.  А позитивната мисъл е много важна за всеки човек!



- За 20 години има ли нещо, което досега да сте пророкувала, но да не се е случило?
- Никога не мога да сгреша, но може да сбърка човекът срещу мен. Ако клиентът се прибере вкъщи и сбърка, не си направи нещата, както съм му казала, то тогава или ще се забяват резултатите или вероятно няма да станат. Но вината не е в мене. И когато ми разкаже кое как е направил и аз му хвана грешките, тогава всичко си идва на мястото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв