По БНТ1 започва първи сезон на психотрилъра Ханибал, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини. Сериалът е направен на основата на романите на Томас Харис Червеният дракон и Ханибал

Свързани новини

18.05.2022 16:06

Хитовият сериал Ханибал тръгва по БНТ

Видян 2405 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По БНТ1 започва първи сезон на психотрилъра Ханибал, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини. Сериалът е направен на основата на романите на Томас Харис Червеният дракон и Ханибал. Трите сезона на лентата са разделени на френска, японска и италианска кухня според връзките в сюжета, а заглавието на всеки епизод е кулинарно.


 


Мадс Микелсен влиза в ролята на най-известния психиатър Ханибал Лектър в сериала. Сюжетът на лентата разказва за профайлъра на серийните убийци Уил Греъм, който работи за ФБР. Той се отличава с оригинално мислене и способност да симпатизира на психопатите, така че да се приближи максимално до тях и да разбере причините, които ги карат да извършват ужасни дела. Джак Крауфорд е специален агент от отдел Поведенчески анализ, който постоянно го наблюдава. Общите им усилия дават резултат, докато не се появява сложен за разгадаване убиец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец