Свързани новини

27.02.2009 19:03

Хелън Мирън учи усилено иврит

Видян 2078 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската актриса Хелън Мирън учи усилено иврит, предаде БГНЕС. 63-годишната актриса, която ще играе еврейска шпионка в новия си филм "The Debt", е взела ролята толкова насериозно, че прекарала седмици в Израел, за да изучава езика.


Освен това Мирън, която спечели Оскар за ролята си на кралица Елизабет във филма "Кралицата" от 2006 г., трупа знания за историята на Израел, за нацизма и Мосад. "Хелън прекара последните шест седмици в четене на книги за историята на Израел, на Мосад и за живота на ловеца на нацисти Симон Визентал и освен това учи иврит. Тя гледа много сериозно на това и напълно се потопи в начина на живот там", споделя близък до актрисата източник. Не за първи път Мирън стига до крайности при изучаването на дадена роля, неотдавна тя прекара една нощ в публичен дом, за да се подготви за предстоящия си филм "Ранчото на любовта", припомня сайтът Фимейл Фърст.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.