Херцогът на Съсекс се е свързвал с покойната кралица, за да обсъдят финансови въпроси, но според съобщенията тя се е "уморила" от внука си.

Свързани новини

11.04.2023 17:44

Хари и Чарлз се скарали заради едри суми пари

Видян 1198 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В нова книга се твърди, че принц Хари е "псувал" своя крал Чарлз по време на взривоопасен спор за пари.

След като изгубил самообладание, когато многократните му искания за средства не били удовлетворени, Хари излял разочарованието си върху баща си в разгорещен телефонен разговор.

Шокиращото разкритие идва в новата книга на Робърт Джобсън "Нашият крал", в която кралският кореспондент разкрива задкулисни подробности за семейството.

Разрушаването на отношенията на Хари със семейството му е добре документирано в автобиографията му Резерва и в сериала на Netflix, но сега е посочен един много определящ момент с Чарлз.

Твърди се, че Хари, който все още не е решил дали ще присъства на коронацията на баща си, е изгорил мостовете си с Чарлз след пламенен спор.


Херцогът на Съсекс се е свързвал с покойната кралица, за да обсъдят финансови въпроси, но според съобщенията тя се е "уморила" от внука си.

Джобсън пише, че след преместването си в Калифорния Хари редовно се обаждал на баба си, но тя се почувствала "притеснена", когато той я помолил да изкаже оплакванията си.

"Нейно величество намираше обажданията на принц Хари за доста трудни и изморителни. Тя не искаше да се намесва в отношенията между баща и син и го призоваваше да говори с баща си", казва източник пред Джобсън.

Покойната кралица казала на Хари вместо това да се обърне директно към баща си, но всичко завършило с катастрофа, когато по време на телефонен разговор избухнал темперамент заради разногласия за пари.

"Принц Чарлз просто спря да приема обажданията на Хари, след като синът му го ругаеше и многократно искаше средства", според Джобсън.

"Когато кралицата попита Чарлз защо не е отстъпил, той ѝ отговори, че не е банка".

В друг откъс от книгата, който е сериализиран от "Дейли мейл" преди излизането ѝ на 13 април, се твърди, че покойната кралица се е дразнела от Хари и съпругата му Меган Маркъл.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог