Секссимволът от 80-те и 90-те години Георги Стайков, когото последно гледахме като олигарх в обиколилата над 100 страни бг поредица Под прикритие, е прикован на инвалидна количка. Сензационната новина е поднасена от самия актьор.
01/02

Свързани новини

17.08.2022 15:24

Героят от Вчера прикован на инвалидна количка

Видян 3986 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той е топатлетът Ростислав от култовия за няколко поколения филм Вчера, той е непобедимият борец Фери от Без драскотина, той е забавният персонаж с анцуга, около когото се върти сюжетът на най-касовия кинохит на последните 30 г. Мисия Лондон, той е звезда и от много други български, шведски и английски тв сериали и  игрални продукции.


Секссимволът от 80-те и 90-те години Георги Стайков, когото последно гледахме като олигарх в обиколилата над 100 страни бг поредица Под прикритие, е прикован на инвалидна количка. Сензационната новина е поднасена от самия актьор.



В изповед за Галерия той разказва, че страда от множествена склероза. От година не може да излиза от вкъщи. Оставен е на произвола на съдбата, без грижи дори от социалния патронаж в Бургас, където живее след като в продължение на 35 години кариерата му го движеше между София, Лондон и Стокхолм.

Най-сниманият български актьор от края на соца и зората на демокрацията споделя, че му се живее, въпреки тежката диагноза за внезапно приближаващата се смърт.

Сякаш над бързо изгралите звезди от неговия клас тегне проклятие. Преди малко повече от 10 години без време си отиде един от известните състуденти на Жоро - Андрей Баташов. Напомняме какво самият той разказа за него, също отишлия си Чочо Попйорданов, Христо Шопов, Дарина Павлова и другите си приятели и колеги от времената във ВИТИЗ пред СЛАВА самият Стайков ТУК!

 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 19.08.2022 15:16

    Моят сутрешен коменар за пенсиите е изтрит, макар да е в много добър тон - актуален и правилен. Просто не е удобен.

  • 003 Редакцията до Памет.... 18.08.2022 13:27

    "184 страни и територии" според официална информация на БНТ от 2016 г. са местата, където е изнесен и е излъчен сериалът "Под прикритие". Така че лъжа няма от наша страна.

  • 002 В памет на кинкритика Каракашев 18.08.2022 00:30

    Да за съжаление българските актьори преживяват само от ТВ халтурни сериали. Ами нали трябва да се живе по накакъв полунормален начин. С тетарите положението все още не е изпуснато напълно, има добри и няколко свестни постановки. С ТВ сериалите обаче положението е повече от плаевно. За около вече цели 20 години в аналите на българската телевизия останаха само няколко и то относително по-стойностни сериала. На първо място е ненадминатия "Етажна собственост", следван от донякаде кадърния в първите си 2-3 сезона "Столичани в повече", които обаче трагично накрая здаде естетически багажа, първите 2-3 сезона на "Откраднат живот" също имаха тръпката и бяха относително свестни, в "Татковци" има на няколко места проблясъци с играта на татко Радко, "Съни бийч" първия сезон беше свеж полъх с интерсен хумор, "ОЛ инклузив" също и той , но само до някъде. И това е, всички останали напъни в сверата на телевизионо-халтурния сериален кич, не заслужават вниманието ни.

  • 001 В памет на кинокритика Атанас Свиленов 18.08.2022 00:04

    Желаем подобрение и пълно оздравяване на актьора Георги Стайков ! Той не е виновен за сериала"Под прикритие". Но не можем да отминем с безразличите тежката лъжа в текста :"..в обиколилата над 100 страни бг поредица Под прикритие..." Това си е една тежка и дръзка лъжа. В 100 страни, ха ха ха. Спомням си при откриването на сериална "Под прикритие" в зала на НДК, самия подуцент рошавия "творец" Д. Митовски изказа една още по- дръзка лъжа. А имено, той каза, че сериала "Под прикритие" вече бил закупен от НАД 178 държави по света?!? С тази си лъжа задмина дори бившия премиер по надлъгване. На света НЯМА нито един сериал , който да е закупен от 178 , нито дори и от 100 държави! Димитър Митовски е един доста дързък разпространител на неистини. Освен някои бивши югославски републики, от рода на СМ, а може би със зор дори и от Р.Турция, не мога да си представя някоя друга държава да е толкова изперкала, че да е проявила интерес към тази профанизирана ТВ тъпня. Най-много 5 държави да са откупили правата за излъчването му, не повече. Като Д.Митовски е толкова ербап, защо не публикува дани и доказателства за всичките 178 държави по света които са му откупили сериала??? Ако докаже документирано, че са 178 , официално ще му се извиним на колене. Освен това този прословут сериал остана известен само с грубия си профански език, тежките си каруцарски псувни, с фантасмагориите си и величаенето на мутрите, като новите герои на България, а полицайте, като някакви некомпетентни смотаняци! Мина и замина в безвремието и само деблно ориентираните зрители с занижени естетически дани може би все още го споменават. Ако искате да видите качествени сериал, гледайте по Нетфликс,"Better call Saul", "Breaking bad", Squid games", "Better then us", "Ozark", "Money heist", 'Umbrella Academy" а не тия български прокиснали бози. 178 държави , да ама на Мук!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.