Дали жената с необикновена дарба да  вижда любовта ще я открие и в своя живот? Отговорът в дългоочакваната нова книга на Сара Джио. Очаквайте „Езикът на любовта“ на 24 октомври.

Свързани новини

19.10.2023 11:15

Езикът на любовта

Видян 864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дали жената с необикновена дарба да  вижда любовта ще я открие и в своя живот? Отговорът в дългоочакваната нова книга на Сара Джио. Очаквайте „Езикът на любовта“ на 24 октомври. Джейн Уилямс никога не се е влюбвала. Тя посвещава цялото си време на цветарското магазинче, наследено от нейната баба. През деня с колежката ѝ Ло създават красиви нестандартни букети, а вечерите прекарва с кучето си у дома. И макар да харесва своя живот, тайничко си мечтае да срещне любовта. Навръх двайсет и деветия си рожден ден Джейн получава картичка от мистериозен изпращач – французойката Колет.


Тя ѝ разкрива, че притежава рядкото умение да вижда истинската любов, което е причината от малка зрението ѝ внезапно да се замъглява. Джейн трябва да разпознае и опише шестте вида любов според древните гърци: Лудус, Ерос, Сторге, Мания, Агапе и Прагма, преди да е навършила трийсет. Не го ли направи, ще плати най-високата цена: самата тя никога няма да я изпита. Изведнъж Джейн започва да вижда различните проявления на любовта навсякъде и дори се влюбва – в прагматичния журналист Кам, който вярва единствено в научните факти. Времето напредва безмилостно и Джейн се опасява, че няма да успее да изпълни задачата и ще бъде обречена на живот без любов.


Но съдбата има други планове... Сара Джио е бестселъров автор на романтични четива, публикувани в над 27 страни и покорили класациите в САЩ, Норвегия, Русия, Полша, Турция. В началото на писателската си кариера тя се опитва да съчетава писането на романи с ангажиментите си като журналист. Автор е на множество статии за „Ню Йорк Таймс“, „Мари Клеър“, списанието на Опра Уинфри и много други дамски списания и сайтове. Няколко години води две популярни рубрики на „Гламър“: „Здраве и фитнес“ и „Втора глава. Любовта“.


На българските читатели писателката е позната с романите „Теменужки през март“, „Пролетен сняг“, „Винаги“, „Всички цветя в Париж“, „Утринно сияние“,„Бунгалото“, „С обич от Лондон“ и „Последната камелия“. Сега излиза най-новият й роман – „Езикът на любовта“.  



 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни