Евгени Генчев

Свързани новини

14.06.2023 16:23

Евгени проговори за драмите с Валерия

Видян 1757 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пианистът Евгени Генчев коментира последните скандални прояви на любимата му Валерия. Неотдавна кадри от рождения й ден обиколиха мрежата, на които се вижда как с доста рязък тон тя казва на Евгени да се махне от нея, за да може да се снима сама. Клипът предизвика лавина от коментари. "Много често хората виждат само определени части от дадена ситуация, но все пак си вадят заключения за нея, въпреки парчетата, които им липсват.


Нещата не са такива, каквито привидно изглеждат на кадрите. Не мога, а и не искам да разказвам цялата история, но тя всъщност се опита да ме защити, за което отнесе немалко критика. И докато някои осъждат нейните думи, аз съм ѝ благодарен за тях", коментира Генчев пред Дир. В Преди обед пък, Валерия сподели, че все още пианистът не е посетил нейния приют за животни, но му предстои да го направи за семейно събитие. "Аз лично бях порицан след гостуването ни при Цитиридис, където в отговор на неговите думи, че нашите много харесват Елена, аз му отвърнах, че в такъв случай могат да си я вземат. Това, разбира се, бе шега“, категоричен бе Ергенът. бТВ пък вече обяви нов кастинг за участнички за Ергенът 3.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и