Свързани новини

13.08.2022 09:08

Ето всички жени на Брад Пит, стартира с 2 афро

Видян 24062 пъти | Коментари 6
Гласували 15 рейтинг: 3.8667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с Джулиет Люис, но това не е истина – преди нея има няколко дами в леглото му, а първите от тях са афроамериканки. Ето и пълния списък на най-желания мъж в света:




Синита Малоун




80-те изглеждат като антична история от 2022 г., но именно тогава е стартът на разбивача на сърца Брад Пит – тогава Тoy Boy или Момче - играчка. Синита е първата му сериозна връзка, която продължава от 1986 до 1988 г. Двамата си я спомнят като „голяма забава”! Като участничка в риалити Синита разказа: „Беше красив със смайващо тяло. Излизахме две години. Беше забава – беше токова млад и толкова сладък”.

Робин Гивънс




Легендарна е историята как Майк Тайсън – новият световен шампион по бокс се прибира вкъщи и заварва в своето легло жена си с неизвестния още тогава неин колега Брад Пит. Така разбира за тяхната история, която върви от 1986 до 1987 г. Не е ясно дали е бил на съперника си един, но ако съдим по лицето на Брад – едва ли. Още повече, ако е разбрал, че и той изневерява на тогавашната си половинка с Робин Гивънс. Чарът на Брад явно е сломил жестокостта на щурака Майк Тайсън, който така и не го пребива.



Шалейн МакКол




През 1987 г. Брад изневерява на афроприятелката си и с първата от блондинките, които тепърва ще бележат живота му – Шалейн МакКол, която все някой сигурно ще си припомни от участието й в леендарния и класически сериал Далас. Няма да се сетите, че и самият Брад Пит играе неголямата роля на неин приятел в 4 епизода на тв поредицата. Това ги сближава и ги вакрва в леглото. Историята им трае от 1987 до 1988 г. Когато се срещат тя е само на 15, а той – на 21, което някой би видял и като нарушение на закона. Особено в онези строги времена преди 35 години, когато нравите не бяха разкрепостени като сега.

Кристина Епългейт




През 1989 г., изоставил трите си едновременни гаджета, Брад се оказва в прегръдките на Кристина Епълнгейт. Тя даже го води като свой кавалер, за да официализира връзката им на култовите в онази епоха MTV! Тя коментира години по-късно, че съжалява, понеже е била незряла, за да оцени мъжа до себе си. Той също бил несериозен.


Джил Шоелен




Първата наистина сериозна връзка на сърцеразбивача е с Джил Шоелен, с която се срещат на снимачната площадка на филма на ужасите Cutting Class през 1989 г. Той е толкова влюбен, че даже й предлага брак, поднася пръстен. Любовта им е трескава, но трае само 3 месеца. Тя му изневерява с режисьор, който я взема в следващия си филм. Това е важен урок за Брад Пит – за първи път той губи в любовната игра и е измамен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 13.08.2022 18:09

    На снимките се виждат грозновати момичета. Една яка певачка от Чалгария щеше да му вземе акъла и до побърка и Холивуд !

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и