След като изгледаха видеопосланията от своите близки, двете се трогнаха до сълзи, прегърнаха се, дадоха си кураж и обявиха, че нямат лоши чувства една към друга.

Свързани новини

31.10.2022 10:10

Елена отпадна от Фермата след красив дамски дуел

Видян 814 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Красив дамски дуел, който показа, че уважението, честта и спортсменството са по-важни от всичко, се разигра във Фермата. Съперничките на Арената демонстрираха както огромно желание за победа, така и силна съпричастност една към друга. След серия от трудни битки, финансистката Елена Кузмова отпадна, победена от по-младата треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева.


„Бъдете добри, грижете се един за друг и се обичайте. Оставете на заден план дребните неща и битовизмите, нека те не ни определят като хора“, каза тя, след като падна. Конкурентките от отборите Стари герои и Нови надежди се изправиха една срещу друга, отлично подготвени за предстоящото изпитание. Валерия, която е ветеран от предаването, е побеждавала на Арената в третия сезон. Елена пък триумфира в тазгодишното приключение срещу рускинята Альона Михайлова. След като изгледаха видеопосланията от своите близки, двете се трогнаха до сълзи, прегърнаха се, дадоха си кураж и обявиха, че нямат лоши чувства една към друга.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Тур Хей-Ер-Дал 02.11.2022 08:35

    Съседката ми от 7-я етаж, има пойнт във въпроса си. След като във Фермата 8 участват латвиец и полакиня, редно би било да допуснат и хинду-шведката Арсения и датчанина Айвън?

  • 004 Корифей Пащарнакофф 02.11.2022 05:11

    За мен определено най-добрия участник във Фермата 8 се очертава да е теленцето Рошко.И другото теле е много симпатично,защото почти не се отделя от сурогатната си майка и спи при нея, но Рошко е родена телевизиона звезда!На всеки епизод в който има кадри с Рошко, го връщам по 5-6 пъти за да се радвам на сцените с него и не мога да му се нарадвам....Останалите сцени , особено ако са с Иван и Андрей им давам газ и ги превъртам на бърз ход, защото ми предизвикват констапациони проблеми :-).Гледам само битките, дуелите и сцените с Рошко, другото е плява и за запълване на времетраенето. Сериозно считам, че ако от цялото времетраене на всеки нов епизод на Фермата, се заделяха поне 35 минути от обикновено 70-те минутни епизоди (чисто време без рекламите), заснети само с Рошко, като основен и главен герой, реалитито би (ми)било многократно по-интересно. Считам , че двете теленца са многоратно по-мъдри от средностатистическия български гласоподавател.Защото за разлика от него, те прекрасно знаят и усещат, кой ги обича и кой се грижи за тях.В природата лъжата не се допуска, тя вирее само всред т.н."хора".

  • 003 Тур Хей-Ер-Дал 02.11.2022 01:07

    Само да попитам за една съседка от 7 етаж, тези двамата участници от новите надежди, русолявите "българи" Аксения с добродупните индийски очички, дето закла жертвеното яре Мирелка, без Око да и мигне и Иван Добряка от шведски произход ли са или са с холадски ген? Ми те са руси, руси, та чак на албиноси избват...

  • 002 Лорд Минчев 02.11.2022 00:20

    Наистина Иван и Андрей започват да приличат на същества със затихваща мисловна деятелност....Явно само те самите се "забавлават" на собствените си простотии...

  • 001 В чест на Валерия от Фермата-6 02.11.2022 00:01

    Заради глупавата грешка единствено на примитива Калин, след Мирела-Фиона , сега отпадна и Елена. Новите надежди са много по-силни физически от старите "мотики", но и са много по-глупави! А тези вуводни 3 минутки на всеки нов епизод репълнени с дебилни лигавщини и жалки опити за кварално-кръчмарско оригиналничество на двамата водещи продуценти, особено на Иван в началото на всеки нов епизод, ми идват вече в повече. За мен лично особено Иван,с неговия лъскав нос, а и Андрей вече се превръщат вместо в оригинални водещи, в едни досадни кичозни дразнители на всичко елегантно и естетическо. Те явно се опитват да слязат на нивото на средностатистическия дъбилен зрител, за да набират по-голям пийпълометричен капитал, но така обиждат останалите , макар и все по-малко ба брой все още адекватните зрители.Това лигавене, гевезене, на Хайван и Хандрей , макар и да е само за 2-3 минути в началото на всеки епизод е токова тъпо, пошло и противно, че гледайки епизодите на Нетера ТВ на видиотека, направо превъртам въвеждащите коментари на Иван и Андрей, за да не се дразня и да не ми се разваля настроението. Иначе някъде по средата на епизодите двамата дългучи Иван и Андрей , понякога казват и по нещо смислено. Явно са умни, особено Андрей, но защо се правят на тупунгери, на лигавещи се дебили, за мен си остава загадка. Според мен Иван и Андрей вече са се износили сценично и нямат вече какво ново и оригинално да ни покажат.Затова някой ( гл. редактор Н.Николов?) ги е посъветвал, малко в тяхна вреда и по езуитски, да се правят на колуни и палячовци, да пресолват манджата или да предобрят иначе свестното реалити.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате