Свързани новини

15.07.2009 13:42

Дейвид Бекъм и Симона Първанова се разцелуваха в центъра на Лондон

Видян 2087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболната икона Дейвид Бекъм и водещата Симона Първанова си размениха страстни целувки на централната Лондонска улица "Marylebone Road". Емоционалното преживяване по между им бе запечатено от папараците, които следят Бекъм всяка секунда. От снимките се вижда , че топ-водещата на телевизия Планета и топ футболиста на Английския национален тим са доста интимни и явно искрата по между им е пламнала силно след като не се притесняваха от хилядите хора ставащи свидетели на тяхната близост. Като се има предвид обаче адреса, а който се е развило действието става ясно, че точно там е восъчното копие на футболиста в музея на Мадам Тюсо. "Изкуших се да се целувам с Дейвид Бекъм защото той е любимият ми футболист и ме привлича като мъж. Е засега се задоволих с восъчната му фигура в музея, но понеже вярвам,че всичко е възможно на този свят може пък някой ден наистина да съм в обятията на Дейвид", коментира с усмивка Симона.
Водещата, която от скоро е и директор събития в "Профайл" се прегърна и с любимия си пилот от "F 1" – Люис Хамилтън в нестандарта старт позиция под каската на състезателя.
Сексапилната блондинка имитира блестящо и радостта при отбелязан гол на съотборника на Бекъм в националния отбор Уейн Рууни. "Скоро един приятел ми сподели,че именно Рууни е любимият му нападател. Сега изучих в детайли позата на играча, чиито прякор е Шрек след като е вкарал попадение за да я показвам и да се смеем на актьорските ми превъплащения.", сподели водещата на Лабиринт
Атрактивната Симона разкри още, че заедно с певицата Гергана са изкарали незабравими четири дни в Лондон и съвсем скоро пак ще го посетят. "С Гери си изкарахме страхотно,когато сме заедно винаги е весело. Тя пя в механа Див Петел,имаше много хора и стана невероятен купон. На другия ден посетихме Музея на Мадам Тюсо и направихме шопинг тур по Оксфорд стрийт и в търговските центрове "Селфриджес" и "Уестфийлд". А на другия ден се отдадохме на релакс с пикник на "Хайд парк", а вечерта се забавлявахме в популярния Лондонски клуб "Tiger, Tiger", който ми препоръча Наско Лазаров. С Гери се развихрихме на дансинга, танцувахме лудо до зори и събрахме всички погледи", завърши емоционално Симона. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог