Официалната аудио и видео премиера на „Богиня“ е днес, 17 март, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Свързани новини

17.03.2023 12:03

ДАРА като богиня

Видян 2073 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й „Mr. Rover“. K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.


Днес, 17 март, е и премиерата на новия проект на изпълнителката, озаглавен с намигване „Богиня“.  Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, като негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir).


„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват,“ споделя DARA. Освен с аудио, парчето излиза в 18:00 ч. и с видео, режисирано от Виктор Антонов – Рик. Официалната аудио и видео премиера на „Богиня“ е днес, 17 март, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата