04.12.2015 12:02

D2 с рокаджийски концерт на годината

Видян 1620 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Култовият журналист Ивайло (Нойзи) Цветков сподели, че според него D2 e най-яката банда. Това стана в студиото на предаването Преди обед, в което гостува заедно с Дидо и Митко Кърнев от D2 по повод традиционния декемврийски концерт на групата.



Рокаджиите от D2 представиха най-доброто, създадено през годините, както и парчета от последните им два албума. Те изпяха и песента Колко си красива в нов вариант.



   В концерта взеха участие и приятели, с които музикантите са работили заедно през годината, като Бобо, бийтбоксерът Red One и LaTiDa. Митко Кърнев разказа, че с Ивайло Цветков ги свързва дългогодишно познанство и че той е фен на неговата работа. От своя страна Нойзи сподели, че според него Митко е от единиците китаристи, които ваят китарни партии и че това е един цялостен подход към аранжимента на партиите за китара, какъвто в България няма и който по-скоро ни пренася в Англия.


Дидо показа новия си татус – дракон и допълни, че той е голям фен на китайската философия и на Джеймс Клавел и цялата му азиатска сага. „Тази култура и този начин на мислене ме впечатляват много – те са свободни, нямат много скрупули и въпреки това са дисциплинирани и това ме кефи много” , отбеляза той.


Митко Кърнев също има татуировка, която му е подарък от групата, а Нойзи за всеобща изненада обяви, че има татус на футболния отбор Челси, на който се оказа невероятен фен.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби