Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е сам. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която много го напряга, както влогърът често споделяше.

Свързани новини

05.04.2023 15:50

Чефо стана вторият изгнаник в Сървайвър 7

Видян 1480 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Още един участник от седмия сезон на Сървайвър по бТВ се отправи към Острова на отшелника - мястото, което поставя на тежко изпитание и физическата, и психическата издръжливост. Влогърът и актьор Стефан Попов - Чефо от племето Сини беше изпратен на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу певеца Тино от конкурентния отбор Червени.


В битката съперниците трябваше да покажат перфектен баланс и железни нерви. Изпълнителят от Гласът на България се оказа по-хладнокръвен и координиран, и заслужено спечели. Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е сам. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която много го напряга, както влогърът често споделяше.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.