Говорителят на Пит, който не е упълномощен да се изказва публично, опроверга остро обвиненията на Джоли, наричайки ги поредна атака, която само наранява семейството.

Свързани новини

05.10.2022 13:10

Блъсна ме в стената, души и удари децата: Джоли

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия си съпруг Брад Пит. В подаденото до съда в Лос Анджелис заявление се твърди, че Пит се е опитал да постави условие Джоли да продаде дела си във винарната със споразумение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да обсъжда публично физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им.

В жалбата на Джоли се описва епизод по време на полет с частен самолет през септември 2016 г. до Франция, при който Пит уж хванал Джоли за главата и я разтърсил, след което я блъснал в стената на банята. Пит също така душил с ръце едно от децата и ударил друго в лицето, се твърди в жалбата. Джоли също така заяви, че ФБР е проучило инцидента в самолета и е стигнало до заключението, че има основателна причина да се обвини Пит във федерално престъпление. Актьорът пък отхвърли като напълно неверни новите обвинения на бившата му към него, предаде CNN.
„Историята, която Джоли разказва, продължава да се развива всеки път с нови необосновани твърдения. Брад пое отговорност за това, което е извършил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови твърдения са напълно неверни“, се казва в изявлението на говорител на актьора.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат