От две години не е известно как се развиват бизнес проектите на екс футболиста, но за да се навие да влезе в предаването, яво работата върви на зле, коментират запознати.

Свързани новини

06.12.2022 16:10

Благо Джизъса влиза в Сървайвър?

Видян 1666 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Благой Георгиев почти се е договорил да влезе в Сървайвър, гласи последната клюка в тв среди. Остава само да се уточни хонорарът, който бившият на Русата Златка трябва да получи за времето, прекарано на самотен остров. Бюджетът на предстоящото издание на Сървайвър е огромен и нямало проблем да се канят известни лица, които искат висок хонорар. На Джизъса пък му допадала идеята да прекара дълго време в екстремни условия.


Локацията на тв риалитито тази година ще бъде на Карибите, едно от най-опасните места на планетата. Шушука се още, че Благой влиза в шоуто, за да се бори за наградата от 200 бона, с която да закърпи семейния бюджет. От две години не е известно как се развиват бизнес проектите на екс футболиста, но за да се навие да влезе в предаването, явно работата върви на зле, коментират запознати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион