Маркетинг специалистката Евгения Миланова е поредната претендентка в „Ергенът“, която трябваше да се раздели с Евгени Генчев, след като не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир

Свързани новини

17.03.2023 13:03

Бизнес дамата Евгения отпадна от надпреварата за сърцето на Ергена

Видян 2527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Маркетинг специалистката Евгения Миланова е поредната претендентка в „Ергенът“, която трябваше да се раздели с Евгени Генчев, след като не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

„Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб. И съм сигурна, че ще го направиш!“, бяха думите на Евгения преди да се сбогува с новия „ерген“ на България, а той, от своя страна, ѝ благодари за искреното пожелание. "Щастлива съм, че преживях това приключение, че се запознах с момичетата и с Евгени. А сега продължавам да търся любовта навън и съм сигурна, че ще получавам безброй рози от много хора", заяви маркетинг специалистката преди да напусне имението на любовта.

Тази седмица своята покана за индивидуална среща получи шампионката по карате Айлин, а уединението им с Евгени бе повече от романтично. Понесени на крилете на страстта, двамата плуваха с делфини, а световноизвестният музикант бе подготвил и специална изненада за избраницата си – живо изпълнение на любимата ѝ песен, което успя да я трогне до сълзи. „Чувствам се щастлива и мисля, че след днес още повече започвам да харесвам Евгени“, сподели развълнувано Айлин. В същото време нейната най-добра приятелка – Валерия, не скри опасението си, че е възможно Евгени да се влюби в шампионката по карате: „Тя е много красива, имат какво да си говорят, имат доста общи неща“.

Зрителите станаха свидетели и на нестандартна групова среща, в която Евгени стана „класен ръководител“ на Елена, Меган, Габи, Пам, Ивелина, Айлин, Поли, Боряна, Ирина и Джия в „Колежа на любовта“. В час по философия момичетата размишляваха на тема „Съществува ли любовта от пръв поглед?“, а своята най-аргументирана теза представи Поли, която заслужи шестица от класния. В баскетболната надпревара в час по физическо най-резултатна се оказа Айлин, която получи допълнителен „Час на класния“ в компанията на Евгени.

Вечерта завърши с подобаващ бал на випуска, разтърсен от неочакваната поява на Валерия, която не бе сред момичетата от класа на виртуоза. Той обаче я покани да се усамотят и дори ѝ подари розата, която бе предвидена за някоя от випускниците му. Това предизвика смут у останалите участнички, а най-разочарована остана редакторката Елена, която определи поведението на Валерия за „глиганско“ и се обиди на Евгени.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и