Свързани новини

02.01.2014 10:03

Българин спечели турски музикален формат

Видян 1730 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

21-годишният Исмаил Матев от разградското с. Ясеновец спечели най-престижния телевизионен музикален формат в Турция „Pop star 2013”, излъчван по телевизия Star tv. Преодолял конкуренцията на над 3000 човека по времето на кастингите, нашето момче се бори за първото място три месеца. Исмаил изпълнява редкия автентичен музикален стил арабеск, който у нас не е широко популярен. С това свое желание шокира журито, тъй като стилът е изключително труден и за звездите от турската музикална сцена. В началото абсолютно убедено, че българин няма да се справи с подобно предизвикателство, след няколко месеца журито единодушно присъжда първото място на Исмаил Матев. Големият талант печели 100 000 лири. В момента специално за гласа му продуцентите разработват албум, в чиито успех са убедени, а българчето, което все още живее в Ясеновец, вече е истинска медийна сензация в Турция.


Исмаил Матев беше сред специалните гости на официалното откриване на „Regnum Bansko Apart Hotel & SPA” - първият 5-звезден хотел, реализиран и управляван от фирма Регнум. Специално за откриването пристигна председателят на управителните съвети на фирмите Регнум и Опет г-н Уфук Йозтурк. Регнум е част от Йозтурк груп, водеща фирма, част от която е компанията Опет, а оборотът за миналата година на Йозтурк груп надхвърля 10 милиарда долара. След коктейла, на който бяха забелязани също и кметът на Община Банско Георги Икономов, депутатът Любен Татарски и др., Исмаил Матев весели с песните си гостите в нощния бар на хотела до малките часове на нощта.


Хотел „Regnum Bansko Apart Hotel & SPA” предлага настаняване в луксозни апартаменти, напълно обзаведени и готови да посрещнат всяка нужда на гостите. Една от най-големите конферентни зали позволява конферен туризъм, а модерният спа център и фитнесът осигуряват пълна релаксация. Уютният ресторант е приятна изненада с разнообразие от ястия от българска, интернационална и турска кухня.


„Regnum Bansko Apart Hotel & SPA” очарова с уникалния за региона закрит басейн с балон - иновативна инвестиция, продукт на италианска компания. Проектът е част от SPA центъра, за който хотелът получи престижната награда за най-добра инвестиция на Балканите в SPA сферата. Басейнът с полу-олимпийски размери, отопляем до 30 градуса, ще работи целогодишно, като през летния сезон, покривът-балон ще бъде отварян, за да се използва капацитета на площта около басейна и всички зелени площи. Аквапаркът през лятото ще предлага водна пързалка, детски басейн, пул бар, футболно игрище, единствената в България целогодишна синтетична пързалка на открито.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей