Тя е почитател на акупунктурата.

Свързани новини

05.06.2022 09:46

5 неща, които не знаехте за Анджелина Джоли

Видян 7469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анджелина Джоли е неизменна част от холивудската сцена от десетилетия и макар че почти всички знаят за нейната богата кариера (във филми от "Томб Рейдър" до "Злодеида" и "Вечните"), за дългата ѝ хуманитарна дейност и за шестте ѝ вече пораснали деца, които обичат да пазаруват от гардероба ѝ, все още има какво да научим за екранната икона. По-долу ще намерите пет неща, които вероятно (определено?) не знаете за Джоли.


 


1. Тя има резервен план за кариера, ако актьорството не се получи.




Като тийнейджърка Джоли планира да стане модел или погребален агент. "Звучи като нещо много странно, ексцентрично, мрачно, но всъщност аз загубих дядо си и бях много разстроена от погребението му", казва тя пред "60 минути" през 2011 г. и добавя: "Как някой умира и как семейството се справя с това умиране и какво е смъртта, трябва да се разглежда по различен начин. Ако актьорството не се получи, това щеше да бъде моят път. "


 


2. Тя е почитател на акупунктурата.

През 2017 г. Джоли сподели пред Vanity Fair, че е развила заболяване, наречено парализа на Бел, което причинява увисване на едната страна на лицето поради увреждане на нервите. Тя смята, че акупунктурата ѝ е помогнала да се възстанови напълно.



3. Тя насърчава децата си да опознават света чрез езика.




Джоли и семейството ѝ се фокусират върху усвояването на езици по време на карантината, като Джоли казва пред BBC: "Всички деца учат различни езици. Попитах ги какви езици искат да учат и Ши учи кхмай, който е камбоджански език, Пакс се фокусира върху виетнамския, Мад се увлече по немския и руския, Зи говори френски, Вивиен много искаше да научи арабски, а Нокс учи езика на жестовете. "


 


 


 


4. Тя официално е дипломат.




През април 2012 г. Джоли получава титлата специален пратеник след години работа като посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.


 


5. Тя не се страхува да се сближи с насекомите.




През 2017 г. Джоли е заснета да пържи за децата си камбоджанските деликатеси от щурец, скорпион и тарантула. "Шайло обича тарантула, обича буболечки", разкри Джоли в "Добро утро, Америка". "Те могат да изядат пакет щурци като пакет чипс. "


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...