Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът

Свързани новини

14.02.2022 10:43

22 дами се впускат в приключението Ергенът

Видян 1071 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична приказка и да променят живота си чрез тв приключение – Ергенът, ще направят своя дебют на 19 февруари от 20ч. в ефира на бТВ. 22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.


 


Сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории. Част от тях са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова,  художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула. Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.


 


Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места. Тв предаване се излъчва в 31 държави в света, а от създаването си през 2002г. насам, то реализира 25 сезона само в Америка.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец