16-годишната начинаеща танцьорка и 47-годишната звезда от "Злодеида" бяха забелязани да се наслаждават на звуците на победителя в "Евровизия" през 2021 г. - Måneskin

Свързани новини

26.07.2022 10:37

16-годишната Шайло Джоли-Пит с майка си Анджелина Джоли на концерт на Maneskin

Видян 2512 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шайло Джоли-Пит изглеждаше като тийнейджърка, докато се забавляваше с майка си Анджелина Джоли на концерт в Рим в събота, 9 юли. 16-годишната начинаеща танцьорка и 47-годишната звезда от "Злодеида" бяха забелязани да се наслаждават на звуците на победителя в "Евровизия" през 2021 г. - Måneskin. Очарователната двойка майка/дъщеря - и двете облечени в черно - изглеждаше, че се забавляват, тъй като се смееха, усмихваха и пееха заедно с песните на групата.


Подобно на останалите си братя и сестри - 20-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс - Шайло е живяла през по-голямата част от живота си в светлината на прожекторите. Семейството често придружава майка си на вечери на червения килим. В 2021 г. Анджелина разказа за това, че децата ѝ са в центъра на общественото внимание и какво прави като майка, за да им помогне да се справят с това.

"Мисля, че важното е, че те не са направили избор, а са били публични през целия си живот", каза тя пред Entertainment Tonight. "И така, опитваме се да намерим начин, по който те да не бъдат претоварени от него, а просто да бъдат в него по удобен начин. Това е малка част от живота ни. Ние сме просто едно семейство, но това е малка част от живота ни, в която това е момент. Щастлива съм, че те могат да се забавляват с това, да не го приемат твърде сериозно и да започнат да изследват себе си, дори в областта на модата. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог