14.06.2022 10:06

Жители на Красно село искат оставката на кмета Росина Станиславова

Видян 2521 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


В отворено писмо до Станиславова членове на групата „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето“ настояват тя да освободи поста във връзка с установяването на конфликт на интереси за трети път от КПКОНПИ. 


Недоволните от управлението на Станиславова припомнят, че за район „Красно село“ бе спряна програмата на Агенция за социално подпомагане „Топъл обяд“, не бе удължена програмата „Патронажна грижа“, насочена също към най-възрастните хора и хора, попаднали под карантина заради COVID епидемията, докато във всички останали райони в Столична община, програмата се удължи. 


Заради Вас бяха спрени 44 проекта на граждански организации в цяла София по Програма „Европа“, пишат още жителите на Красно село. 


Те обвиняват Станиславова и, че "поради некомпетентност бяха върнати близо 500 000 лв., предвидени за ремонт на тротоари и улици", както и че не се е справила с косенето на зелени площи в квартала. 


Общината ни се управлява непрозрачно и е като секта. Драстично се забавиха строежите на детски градини. Не изпълнихте нито едно от обещанията си по време на предизборната Ви кампания, а именно: „Връзка с гражданите“, качествено административно „Обслужване“, „Прозрачност“ и отчетност на общината, своевременно решаване на всички проблеми, свързани с „Градската среда“, както и „Експертен екип“ в общината, който да може да носи отговорност.
За първите две години от Вашия мандат „Красно село“ и ние, неговите жители, се превърнахме в заложници на една неработеща община, превзета от злонамерен, некомпетентен и демонстриращ човеконенавистническо отношение към обикновените граждани районен кмет, твърдят още в отвореното писмо жители на Красно село.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог