Но когато е жега, трябва да застанете с лицата си, а не да се криете зад партийни декларации Станислав Балабанов, депутат от "Има такъв народ"

Свързани новини

04.05.2022 13:46

Зеленский не иска оръжие и ние няма да изпратим такова: ИТН

Видян 1243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов, който беше част от правителствената делегация, която в края на април посети Киев заяви, че украинският президент Владимир Зеленский не е поискал оръжие и България няма да изпрати такова.



"Цял ден се опитвате да организирате поредните политически врътки. Докато разговаряхме на живо с президента Зеленски, го направихме като обикновени хора. Чухме конкретни неща от които Украйна има нужда сега. Президентът Зеленски не поиска оръжие, няма да изпратим такова", заяви Балабанов от парламентарната трибуна.



От позиция преди пътуването към Украйна на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов се разбра, че партията подкрепя изпращането на оръжия.


 



    Но когато е жега, трябва да застанете с лицата си, а не да се криете зад партийни декларации Станислав Балабанов, депутат от "Има такъв народ".


"Хора като нас губят живота си в Украйна, много е лесно уважаеми лидери, докато сте в меките си кресла да разсъждавате как изглежда войната. Друго е да го видиш на място. Истината е, че в такива казуси трябва да оцелят човешките и морални качества, повечето сте потънали в тънки партийни сметки. Не е лесно да говориш върху масов гроб. В който са заровени невинни души, имали са мечти, и живота им и мечтите им са унищожени от агресор, който слага политическото си оцеляване пред човешкия инстинкт", заяви Балабанов.




"Истината обрисува един ад, повярвайте никой не си е мислил, че може да се случи такова нещо в 21-и век. Когато войната приключи ще се изредите да се снимате в името на мира. Но когато е жега, трябва да застанете с лицата си, а не да се криете зад партийни декларации", завърши депутатът.




Изказването му провокира лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, който зае позицията, че намесата в Украйна е била оправдана. С доста по-висок тон, той обвини българските политици, че не ги е грижа за българите в Украйна и отново повтори предупреждението си, че ако правителството иска война, ще я получи, но никоя власт не е печелила битката със собствения си народ. Последното накара председателят на парламента Никола Минчев да го предупреди какви призиви отправя.




Костадинов припомни, че е бил в Украйна. Което отприщи и други депутати да кажат кога са били в Украйна и какво са направили.
 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Вълдобрев и Обичайните

Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне

Осем града и нов албум с единайсет нови ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне