Свързани новини

08.04.2019 17:42

Зеленский бие 60 : 40 Порошенко

Видян 2118 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Последните проучвания на общественото мнение за втория тур на президентските избори в Украйна показват 49,4% подкрепа за Владимир Зеленский и 19,8% - за сегашния държавен глава и близък приятел на премиера Борисов – Петро Порошенко. Екстраполиран резултатът е точно 60:40 в полза на новия политик, досегашен комик и тв водещ, чиято звезда изгрява в легендарното състезание на Първи канал на руската телевизия за остроумни студенти Клуб на веселите и находчивите - КВН.


Двамата конкуренти се готвят за най-мащабния президентски дебат в историята, който ще се състои на т.нар. олимпийски стадион в Киев пред 70 000 души, които не е ясно обаче нито как ще бъдат подбрани, нито как ще бъдат пресявани и допускани, както се оплака администрацията на спортното съоръжение. Идеята за тв зрелището е на Зеленский, а Порошенко прие. Двамата се и изследваха за наличие на наркотици в кръвта, което бе осмяно от киевския кмет и бивш световен шампион по бокс Кличко. Той правилно посочи, че тестове се вземат след,  а не преди битка, а освен това никога резултатите от тях не излизат за определени минути, както при двамата кандидати. С това намекна, че резултатите са нагласени.


Големият залог са и следващите парламентарни избори тази година, на които със сигурност Зеленский ще играе за другата номинация на обидения на Порошенко олигарх Коломойски – експремиерът Тимошенко. Тя зае третото място в избоите с 2% по-малко от Порошенко и с процент и половина повече от четвъртия в класацията Юрий Бойко, който пък е играчът на милиардера Медведчук.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец