Свързани новини

18.03.2021 10:26

Здравето на хората е на първо място: Борисов

Видян 1343 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„До 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на НОЩ.


„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки", напомни той.


Министър-председателят изтъкна, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия. „Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте", каза Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 просто мутра 18.03.2021 11:18

    Геноцидът, наложен точно от Борисов над българския народ опровергава поредната лъжа на този не на мястото си човек. Това, което големи сили не успяха векове да направят с България и нейния народ Борисов успя само за 10-15 г на власт

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци