Свързани новини

11.07.2020 14:29

Защо Бойко нареди махане на охраната на НСО?

Видян 4068 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"Уж охраната от НСО не зависела от Бойко , а днес той наредил да се свали охраната на Доган и Пеевски! Аз ли нещо не разбирам?", пише Деян И. Неделчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 12.07.2020 02:10

    След 10 ноември българската държава отстъпи и се отвори място за едно голямо предателство. Както стана например с “Оня списък”, който включваше имената на българските разузнавачи, работещи на прикритие зад граница, и бе предаден на турското посолство. Наложи се агентът, внедрен в посолството, който документира това престъпление, чрез бягство, да се спасява от надвисналото над него смъртно наказание. Питам се дали българската държава няма да забрави и тази плесница върху нейното лице?

  • 002 Anonimen 11.07.2020 20:30

    Очаквам някои от форумците, прегърнали неолибералните ценности, да ругаят комунистическата власт за Възродителния процес? ИСТИНАТА ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС Костадин ЧАКЪРОВ https://www.zora-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7699:istinata-za-vazroditelniya-protzes&catid=756:broi-33-2019&Itemid=133 https://www.zora-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7711:istinata-za-vazroditelniya-protzes&catid=757:broi-34-2019&Itemid=133

  • 001 Anonimen 11.07.2020 16:48

    Третият провален мандат на Буда Амфетаминов Бухалков ще се запомни не толкова с пищова върху нощното шкафче с пачките, колкото с абсурдната гледка - български полицаи да спират хора по фланелки с Левски, а да пропускат башибозук по фланелки с Делян Пеевски, и най-важното: ЗАПТИЕТА С БЪЛГАРСКИ УНИФОРМИ ДА ПРЕБИВАТ ХОРА ПОД КОЛОНИТЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, задето протестират срещу незаконна окупация на българска територия !!! Етническото напрежение го създават всички политици, които заиграват със страха на хората и точно на това разчитат !!! Боят настана, тупат сърца ни – ето ги близо нашите душмани !!! Кураж дружина вярна сговорна – НИЙ НЕ СМЕ ВЕКИ РАЯ ПОКОРНА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще