Свързани новини

23.04.2020 09:44

Заплашват с уволнение работничка в К19 огнището в Плевен

Видян 3193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    По-рано днес Христофор Дочев, председател на Борда на директорите на „Мизия 96“ АД даде интервю, в което твърди, че съпруга на международен шофьор е „внесла“ заразата в неговото предприятие. Всичко звучи много достоверно, само че не е вярно, съобщава ebulgaria.bg.

Съпругът на жената е автобусен шофьор и пътува по междуградски линии. Пътувал е с личния си автомобил в Турция на 29 февруари. Оттогава насам не е напускал страната.  Дъщерята на заразената се свърза с нас и ни каза, че колежки на майка ѝ са ѝ казали в телефонен разговор, че вероятно ще бъде уволнена дисциплинарно, тъй като тя е виновна за затварянето на предприятието.

    На 5 април майка ми почувства болки в кръста и ръцете, но предната вечер излиза да простира и тогава духаше силен вятър, тя си има слабост и веднага я удря в кръста, пи хапчета за кръст и болката поизчезна. На 6 април отиде на работа и следобяд се е почувствала зле и веднага си е тръгнала, прибра се вкъщи и се обади на личната ни лекарка. Сподели всичко, което чувства и личната и предписа хомеопатични лекарства и ѝ каза нямаш симптоми за Covid-19. Майка ми започна да ги пие, но нямаше никакво подобрение, беше на легло, нямаше сили да яде, какво остава да ходи на работа (както споделя Господина б.а. Христофор Дочев). Минаха се, ако не се лъжа 5 дни, сутринта стана и замина при личната с молба да и даде направление за снимка. Снимаха я, направиха и изследвания кръв и урина и всичко ѝ беше в норма, за снимката и казаха, че е възпаление, но не коронавирус. Казаха да продължи с антибиотика, но отново никакво подобрение. След 2 дни стана по-зле, обадихме се на личната и я помолихме да направи тест за коронавирус, личната се обажда на други доктори и върна обаждането с отговор, нямаш симптоми за коронавирус, няма смисъл да правиш тест и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.