Русия уверено се справя с външните предизвикателства благодарение както на отговорната макроикономическа политика през последните години, така и на системните решения за укрепване на икономическия суверенитет и технологичната и продоволствената сигурност, смята Путин

Свързани новини

12.05.2022 15:12

Западът е готов да пожертва останалата част от света за глобално господство: Путин

Видян 1723 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за възможния глад в редица страни, е на западните държави, които в името на своето господство са готови да пожертват останалия свят, заяви руският президент Владимир Путин на среща по икономически въпроси в четвъртък.




Той отбеляза, че редица държави вече са изправени пред заплахата от глад и ако санкциите срещу Русия продължат, ЕС също може да се сблъска с последици, които трудно биха могли да бъдат отстранени. "Вината за това е изцяло и изцяло на елитите на западните държави, които в името на запазването на глобалното си господство са готови да пожертват останалия свят", заяви руският лидер.




На свой ред, той добави, че Русия уверено се справя с външните предизвикателства благодарение както на отговорната макроикономическа политика през последните години, така и на системните решения за укрепване на икономическия суверенитет и технологичната и продоволствената сигурност.


 


"Нашите производствени предприятия постепенно запълват нишите на вътрешния пазар, освободени след напускането на недобросъвестни партньори, включително основни стоки, промишлено и сервизно оборудване, строителна и селскостопанска техника", отбеляза руският лидер.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци