Свързани новини

31.05.2021 20:15

Зам.-шефът на ДАНС е аут

Видян 2098 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-председателят на ДАНС Недялко Недялков е уволнен. Това съобщи самият той пред журналисти в Разлог, съобщи Правен свят.
По думите му, заповедта за отстраняването от поста е получена в агенцията в петък - 28 май, но до момента той лично не е уведомен и не му е връчена. В петък е бил в отпуск "по лични причини", за да пътува в провинцията.
Недялков обяви, че е е отнел допуска до класифицирана информация на вътрешния министър Бойко Рашков, защото той разгласявал тайни. Подобно на бившия си началник Димитър Георгиев, в деня на напускането на агенцията Недялков реши да говори за допуска на Рашков. Той намекна, че е станал жертва на решението си да отнеме достъпа до държавни тайни. Всъщност става въпрос за просто напускане на Рашков на поста му в бюрото за контрол на СРС. Допускът му е възстановен като министър.
"Това може би го отдавам на резултатите, които постига Агенцията в това, че имаме успешни реализации срещу редица олигарси, както добре знаете, развитата шпионска мрежа, а може би и личен мотив от това, че подписът в отнемането на достъпа до класифицирана информация на Бойко Рашков е мой", каза още той.


ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 всичко има край 31.05.2021 22:37

    Обществена тайна е, че Н.Недялков е кадровикът на ДПС и Пеевски в ДАНС и това, че е 8 г при едни и същи управляващи не означава, че е направил нещо добро и е някакъв капацитет. Направо да го разформироват и закриват това ДАНС, проспаха умишления фалит на КТБ и куп други престъпления и е пълен с високоплатени калинки и подлоги

  • 001 Тихомир Томов 31.05.2021 21:12

    Причините са проспаните милиарди на обкръжението и липсата на доблест да се изправи срещу корупцията

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог