Свързани новини

30.08.2013 17:22

Вземат нови лица в Би Ти Ви за сутрешния блок

Видян 3248 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ани Цолова и Виктор Николаев ще закъснеят с една седмица за ефира на Нова тв, предаде 24 часа. Сутрешният им блок няма да започне на 2 септември, както се очакваше, но пък на този ден двамата водещи ще отидат за първи път на новото си работно място.


Най-вероятно ще им е нужна седмица, за да се опознаят с екипа и да планират първите си изяви.


С тях от Би Ти Ви си тръгна и продуцентката на сутрешния блок Валерия Чанкова.


Тя е съобщила на колегите си във вторник. Така Цолова и Николаев ще се чувстват в свои води, макар и на чуждо място, защото ще работят с познат човек. Продуцентът е нещо като главен редактор на предаването, често той се свързва с гостите и активно участва в определянето на темите за всяко издание.


Би Ти Ви все още не са обявили кой ще заеме местата на Цолова и Николаев, но пък сутрешният им блок ще започне в понеделник. Бързат, защото предаването отсъстваше през август, а актуалните новини не спират. Още повече че Народното събрание се събира на 4 септември и тогава се очаква голям протест. Не върви някак си Би Ти Ви да излъчва сериали в активните сутрешни часове, когато хората са свикнали да се информират какво се случва в страната. Най-малкото, ако сериалите продължат, медията трайно ще изгуби от рейтинга си, тъй като зрителите минават на Нова тв и БНТ, чиито сутрешни предавания не са спирали да излъчват, допълва 24 часа.


Шефовете на новините в Би Ти Ви продължават да изпробват различни лица за "Тази сутрин". Почти сигурно е, че ще поканят журналисти отвън, които са малко популярни. Така ще се опитат да изградят и утвърдят изцяло нов екип за предаването, което също ще е напълно променено по думите на хора от сутрешния блок.


Една от първите им идеи била да предложат на Десислава Стоянова, която вече е на екрана с "Преди обед" и партнира на Александър Кадиев. Отказали се, за да не развалят доказалото се вече предаване.


Поканили за мястото и репортера Светослав Иванов, но той отказал да става водещ. Една от причините е и фактът, че съвсем скоро ще става татко за първи път. Съпругата му Вяра Деянова е в напреднала бременност. Тя също е журналистка и работи в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя". Деянова вече е в майчинство, както и Крумова.


На мястото на Лора все още няма обявен заместник. Пробни снимки са правени с Генка Шикерова и Мариана Векилска. Много е вероятно Шикерова да не стане водеща, тъй като ще работи за рубриката "Би Ти Ви Документите". През този сезон предаването вероятно ще се върне в ефира. Негов продуцент е Венелин Петков.


Със Сашо Диков, между другото, били водени разговори да поеме предаванията на Лора Крумова, но той отказал. Неговото токшоу "ДикOff" се връща по Нова тв на 14 септември.


Малко хора разбраха, че и в БНТ имаше напрегната ситуация около водещите на "Денят започва". През август там се сменяха репортери и дори кореспонденти на телевизията. Титулярите обаче няма да се върнат. Жени Марчева още тази неделя ще се появи с новата си рубрика в "Нека говорят с Росен Петров" по Би Ти Ви.


Когато тя излезе в майчинство преди година, предаването беше поето от Явор Стаматов и Марио Гаврилов. Марио бе отишъл с условието да води 3 месеца, сутрешните блокове очевидно не му допадат. Задържа се малко по-дълго, но вече не е на екран.


Явор Стаматов е напуснал БНТ съвсем скоро. Водещи на сутрешния блок най-вероятно ще останат разследващият репортер Росен Цветков и Ася Методиева, които са и в момента на екрана. Те го поеха на 19 август уж само за две седмици.


Търсенето на качествени кадри намести в ефира и момичетата на времето като водещи на културни рубрики.


Явлението засега се наблюдава само по Нова тв и Тв 7 с уговорката, че е временно.


Никол Станкулова водеше забавната част на "Здравей, България" след 9 ч от понеделник до сряда. Днес и утре рубриката, в която се съобщават културните новини, е поверена на Деси Банова.


Тяхната бивша колежка Божана Филипова, която вече е в Тв 7, има подобна роля. От близо месец тя води заедно с бившата адреналинка Жана "Сладки приказки" - късната част на сутрешния блок, в която не става дума за политика.


Титулярите на "Добро утро, България" по Тв 7 - Витомир Саръиванов и Мая Костадинова се връщат на работа на 9 септември. Два дни преди това по телевизията тръгва и "Факторът Кошлуков".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв