Войната в Украйна е вероятно да приключи, както през 1856 г. при предишната такава звездна карта е станало с Кримската война

Свързани новини

21.03.2022 15:18

Време за мир и добро до 12 април

Видян 1929 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Войната в Украйна е вероятно да приключи, както през 1856 г. при предишната такава звездна карта е станало с Кримската война, която пък е финал на поредица от въоръжени конфликти, продължили десетилетия наред, и то пак в същата зона. Оттогава не е имало същия съвпад на Юпитер и Нептун в Риби, в който влизаме и ще достигне точката си на 12 април. Той и изобщо е рядко събитие – веднъж на 12 г., а сегашният е първи за 166 години.


 


„Този съвпад сега е много интересен ,защото се случва в Риби, а това е знакът, който се управлява точно от тези плаанети - Юпитер и Нептун, които  "са си у дома" (на трон). Силни и влиятелни ще напомнят за водната стихия (всичко по и свързано с вода  ).


 


Такава среща (в Риби) между тях се е случила за последно 1856г., която свързваме с приключване на Кримската война.


 


За Риби, Рак и Скорпион – водните зодии, това може да бъде Вселенско, добро подпомагане. За хора, които се занимават с изкуство -  време, в което създават шедьоври. Социалните работници и всички хора със социално чувство, помагайки на нуждаещите се, в крайна сметка ще разберат колко много са помогнали на себе си.


 


 
Съединение, което носи със себе си щастие и което ни подсказва, че можем да преминем трудното с дълбоката си вяра.



Фината му чувствителност обединява добротата и справедливостта, толкова важни сега, когато неправдата се шири навсякъде.




Ако се отпуснем и се доверим на интуицията, със сигурност ще се изумим от картините, които рисува нашето вътре.




Юпитер е планета, която свързваме с целите: нека да бъдем внимателни накъде ги насочваме, за да не се окаже по- късно, че не е точно това, което сме си представяли в началото.



 
"Как ще използвате влиянието на този съвпад е възлов въпрос, защото след опиянението от Нептун идва справедливата присъда на Юпитер”, казваше Иван Станчев.



 
Сигурна съм, че изначално всички ние сме добри и любящи. После нещо се случва и "кривваме" по трудни пътеки. Сега е моментът, в който да се отпуснем, да имаме повече надежда, повече вяра в самата вяра, във Вселената и Бог. А Любовта?.... тя винаги е в нас, просто трябва да я пуснем да излезе навън”, пише известният астролог Джина Василева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а