„Заемат доста силни политически позиции. Играят го по едни и същи дела хем „на трупчета”, хем се появяват”, уточни Петков.

Свързани новини

31.05.2023 17:09

Викат ме като свидетел по тема, с която не съм запознат: Петков

Видян 654 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Викат ме като свидетел по тема, с която още не съм запознат. Ако е като при Асен Василев, предполагам по тезата за заплахите на Радостин Василев, които сам опроверга. Надявам се, че ще бъде кратка среща. Нямам абсолютно никакви притеснения. Това е най-хубавото - когато човек няма за какво да се притеснява и чувства, че прави правилните неща с всяка стъпка”. Това коментира съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков преди разпита си.

Той посочи, че няма голямо доверие на прокуратурата. „Заемат доста силни политически позиции. Играят го по едни и същи дела хем „на трупчета”, хем се появяват”, уточни Петков.

Относно поискания имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Петков поясни: „Вярвам в силата на едно истинско правосъдие и стандартните процедури в парламента и се надявам, че следвайки тях, ще достигнем до истинско правосъдие и няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка. Не става дума само за Борисов, а за всички възможни неща”.

Съпредседателят на ПП уточни, че доверието му към службите е „изключително ниско”. „Аз съм умопомрачен от част от казаното. Искам ясно да заявя, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал. Един от хората, които наистина вярват, че България може да бъде нормална европейска държава”, заяви Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата