Намерени и иззети са: 16 найлонови пликчета с кокаин, около 40 гр. марихуана и 35 таблетки екстази, укрити в тайник на плажа.

Свързани новини

04.07.2022 18:00

Викачи по заведения замесени в пласиране на дрога в Слънчев бряг

Видян 3741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с участието на т.нар. „викачи по заведенията” бе неутрализирана в резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Несебър, съобщава БГНЕС.


При проведената специализирана полицейска операция за съпричастност към престъпления, свързани с търговия с наркотични вещества, са задържани петима мъже на възраст между 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана, постоянно пребиваващи в България. Спрямо един от тях е повдигнато обвинение, като предстои гледане на постоянната му мярка за задържане.


Намерени и иззети са: 16 найлонови пликчета с кокаин, около 40 гр. марихуана и 35 таблетки екстази, укрити в тайник на плажа.


Материалите по случая са докладвани в Окръжна Прокуратура – Бургас. Работа по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас и служители на сектор „Криминална полиция” при Районно управление - Несебър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец