Свързани новини

04.01.2016 15:57

Възстановен е трафикът през четирите гранични пункта в Югозападна България

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Възстановено е преминаването на автомобили през граничните пунктове Кулата, Златарево, Станке Лисичково и Гюешево, съобщиха от Главна дирекция Гранична полиция, предаде БНР.



От електроснабдителното дружество ЧЕЗ опровергаха подадена по-рано информация, че преминаването през пунктовете е преустановено заради проблеми с електрозахранването на територията на Благоевградска област.


"Във връзка с постъпилата информация по медиите за проблеми с електрозахранването на четири гранични пункта, ние незабавно извършихме проверка, която установи, че няма прекъсвания на цитираните КПП-та Златарево, Кулата и Гюешево. Прекъсване поради извършване на възстановителни дейности има единствено на граничен пункт Станке Лисичково, където се използват юпиеси и след направената проверка от КПП-то ни увериха, че работата не е била нарушавана. На другите гранични пунктове не е имало прекъсвания", обясни Борислава Луканова.



Луканова добави, че обстановката с електрозахранването е спокойна.


"Клиенти без електрозахранване, около 700, има единствено в област Благоевград. Това са населените места Българчево, Зелен дол, Клисура, Логодаш и Селище, като част от тези селища са с прекъснато електрозахранване в момента. Аварията в момента се локализира и всеки момент ще бъде отстранена", уточни тя.



Работата на граничните пунктове е нормална. Остава изискването на гръцките власти колите и товарните автомобили да се движат с вериги през граничния пункт Илинден-Ексохи.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей