"Българското общество не вярва в бъдещето на България. Българският народ счита себе си за обречен", отбеляза лидерът на "Възраждане".

Свързани новини

04.01.2023 10:30

Възраждане започва подготовката за референдум за запазването на лева

Видян 1177 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 11 януари "Възраждане" започва подготовката и събирането на подписи за запазването на българския лев и на финансовия суверенитет на страната. Това обяви в декларация от парламентарната трибуна лидерът на партията Костадин Костадинов.

Той декларира, че в следващите три месеца ще съберат над половин милион подписа за провеждането на референдум по темата, ще обиколят "улиците, градовете и селата на България", за да поискат от българите подкрепа в битката за свобода, за правото на избор и за демокрация, предаде БНР.

"Без свобода България ще бъде просто територия, управлявана отвън и то лошо управлявана територия", посочи Костадинов. По думите му "в България инерцията е надолу".

"Всички ние знаем, че този парламент е с много кратък политически хоризонт. Той беше мъртвороден веднага след изборите", подчерта в изявлението си той.

"Тук се постига единствено и само съгласие по въпроси, по които някое чуждо посолство е дало разпореждане да бъдат прокарани определени решения."

"Българското общество не вярва в бъдещето на България. Българският народ счита себе си за обречен", отбеляза лидерът на "Възраждане".

"Не трябва да се ходи на избори, казват, защото изборите са нещо лошо. Дайте да ги забраняваме тогава! Пропагандата внушава на българския народ, че изборите са нещо скъпо, нещо лошо, нещо, което създава усещането за несигурност, за криза", каза още Костадин Костадинов.

Най-важният въпрос оттук насетне за "Възраждане", до края на този парламент, е "за свободата и демокрацията, за правото на избор", изтъкна той.

Акцентирайки върху демографския въпрос, Костадинов заяви:

"Какви точно законодателни инициативи ще обсъждаме тук, за какви приоритети говорим, при условие, че българският народ буквално измира, и то заради политиката на българските правителства през последните 33 години."


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 еврото убиец на българите 04.01.2023 12:23

    Брюкселските ни управляващи със заплати плащани от едва оцеляващите българи продължават предателството към суверена като насилствено и преждевременно му налагат въвеждане на еврото и с това въжето на шията. Всички въвели еврото реват и се оплакват, въпреки че стандарта им е над два пъти по-голям от нашия, но корумпирания ни политически елит не чува гласа на народа, защото мисли само за себе си, а те всичките станаха милионери с предателство на националните български интереси по време на властването си

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни