Машината, на борда на която имало деветима души, се ударила в детското заведение преди да се разбие пред жилищен блок.

Свързани новини

18.01.2023 10:59

Вътрешният министър на Украйна загина в катастрофа с хеликоптер

Видян 796 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украинският министър на вътрешните работи Денис Монастирски е сред тримата министри, загинали при катастрофата с хеликоптера в Бровари, съобщи началникът на украинската национална полиция Игор Клименко, предаде CNN.


"При катастрофата загина ръководството на Министерството на вътрешните работи - министърът, първият заместник-министър и държавният секретар", каза Клименко.


Най-малко 16 души са загинали при катастрофата, като девет от тях са били на борда на хеликоптера, когато той е паднал близо до детска градина и жилищна сграда в Киевска област, каза по-рано Клименко.


Министерството на вътрешните работи съобщи, че проучва няколко възможни причини за катастрофата, включително неизправност на оборудването, нарушаване на правилата за сигурност и саботаж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 CNN 18.01.2023 11:18

    Единия, Люся Украинка го уволниха, другите ги убиха и така се отървават от неудобните, явно искат да спрат войната ама, Сатанинските Античовешки Щати не дават и нахъсват пигмея-клоун нашмъркания Vолодимир Zеленски за още пушечно месо !!!

  • 003 Мисорка 18.01.2023 11:18

    Довечера по БТВ Севда ТV и Нова, ще гледаме новини от сорта "Заради агресора Русия и диктатора Путин, Украйна загуби 18 човека!!!

  • 002 Ройтерс: 18.01.2023 11:17

    Почват масовите самоубийства в Украйна ! Явно вече им се намекна , че ги чака съд за престъпленията ! Сега ще кажат че руска ракета е ударила детската градина и хеликоптера се е разбил при опит да помогне на децата !!! Слава Украине в состав Росии !!!

  • 001 Ройтерс: 18.01.2023 11:17

    Почват масовите самоубийства в Украйна ! Явно вече им се намекна , че ги чака съд за престъпленията ! Сега ще кажат че руска ракета е ударила детската градина и хеликоптера се е разбил при опит да помогне на децата !!! Слава Украине в состав Росии !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма