Свързани новини

05.01.2022 14:29

Ваксинираният антиваксър К. Костадинов и кой му вярва?

Видян 16735 пъти | Коментари 21
Гласували 7 рейтинг: 3.7143
много слаба слаба добра много добра страхотна

В лично признание пред Сашо Диков в неговото доста гледано предаване по Евроком лидерът на Възраждане Костадин Костадинов потвърди, че е ваксиниран. Следователно, има и зелен сертификат. В задачата се пита поради що ни същият човек ни заплашва с "революция" и разбиване на парламента на 12 януари беш заради зелените сертификати - нещо никак не се връзва? И кога по-точно да му вярваме? Когато е ваксиниран, или когато играе антиваксър?

По-сериозният въпрос е дали е прав, когато защитава себе си - това е смисълът на думата "имунизирам", или когато рискува здравето и живота на другите, като ги призовава да не го правят? Въпросите идват на място в днешния ден с 6252 нови позитивни теста в нашата мила родна страна. Това - в чисто патриотичен смисъл.

Само напомняме, че същият Костадинов обещаваше да дарява парите от държавната субсидия за партията, или да не ги взема организацията му, но Нова телевизия показа охолния му начин на живот и палата, който си е построил, пък е трудно да бъде оправдан математически с декларираните лични доходи. Дори да приемем, че не за това са усвоени парите от субсидията, факт е, че тя не е оставена на хазната или на бедните и социално слабите.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 021 Punk Rock 31.01.2022 16:10

    Малоумният мошеник Копейкин скоро отива на политическото бунище, там където вече са предшестващите го идиоти Болен Лидеров, Шкембе войвода, пъпчивия Магарешки, алкохолизирания помияр Симеонов. Копейкин е долен ибрикчия на диктатора с подпухнала муцуна като бит гъз, дето сега тормози горките украинци. Но Господ гледа...

  • 020 Anonimen 31.01.2022 16:04

    Този лицемер лъже на всяка крачка! Излъга за това, че е автор на учебника Родинознание, излъга за 5 години необходим стаж за музея, излъга за субсидията, както и за ваксините и ваксинираните му шутове!Нито платформа има файтонната му партия, нито структури, нито читави експерти и специалисти! Пълни лаладжии!Народе! Докога ще ви лъжат!

  • 019 Anonimen 11.01.2022 11:59

    99% ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ СРЕЩУ КОСТАДИНОВ СА, МАЛОУМНИЦИ,НЕСПОСОБНИ ДА РАЗСЪЖДАВАТ И ,ГРАМ НЕЗАПОЗНАТИ С, ИЗКАЗВАНИЯТА МУ ОТНОСНО ВАКСИНИРАНЕТО!

  • 018 Anonimen 10.01.2022 16:54

    мошениците се събират явно

  • 017 Anonimen 08.01.2022 13:32

    До номер 16: Каракачанов го изгони, защото се опита да го свали от председателското място във ВМРО. Тогава го взе В.Симеонов и беше координатор на НФСБ във Варна. Стана общински съветник и се опита да стане Председател на ОбС Варна, като се заигра с други политически сили, без знанието на Симеонов. Беше Директор на Историческия музей в Добрич, но се скара с кмета на града.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и