По думите ѝ продължават обажданията на представители от управляващата коалиция в оставка към техни депутати

Свързани новини

06.07.2022 10:37

В моя кабинет депутат от отцепилите се е заявявал колко струва: Ива Митева

Видян 1194 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен представител от отцепилите се е заявявал колко струва. И на това са били свидетели колеги от самата група". Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Ива Митева от ИТН от кулоарите в парламента. "Така че да спрат да  говорят небивалици срещу нас, защото ние може да излезем с конкретни факти”, допълни депутатът.


По думите ѝ продължават обажданията на представители от управляващата коалиция в оставка към техни депутати. "През почивните дни усилено са им позвънявали за различни срещи по различни теми", посочи тя и допълни: „Грозно е, непочтено е, както е непочтено и поведението на тези, които се отцепиха от нас, защото това са хора, които нищо лошо не са видели, включително от лидера на тази партия”.


Митева изрази и изумление от това, че днес не е гласувано предложението на ИТН, свързано със Закона за личната помощ и личните асистенти. „То е изключително важно за хората, засяга около 4 хиляди лица. Става дума за неголяма сума –  около 35 милиона - и сме изумени от това, че хора, които застават зад силна социална политика, гласуваха против това наше предложение".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 престъпници във властта 06.07.2022 12:11

    Престъпниците гастрольори с харвардските дипломки не само, че не се борят с корупцията, а я стимулират по всякакъв начин. Само съд, затвор и конфискация на окрадените милиарди само за 6 месеца ще подейства превантивно за останалите. Излъгаха хората, направиха ги още по-бедни, а самите те станаха несметно богати с обществените милиарди

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци