Свързани новини

05.11.2021 14:53

В края на пандемията сме: Проф. Илария Капуа, вирусолог

Видян 7344 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Отправяме се към края на пандемията", заяви в интервю за най-авторитетното предаване Порта-а-порта на държавната италианска телевизия РАИ1 вирусологът професор Илария Капуа. Още през март 2020 г., в самото начало на световната коронавирусна окупация тя прогнозира, че ще трябват около две години и заразата да премине през поне 300 000 000 - 350 000 000 души, нещо като 5% от населението на планетата, за да се справим с нея. В момента прескачаме границата от 250 милиона случая, като скоростта, с която се движат е около 500 000 на ден, т.е. до Деня Х остават 3 или малко повече месеца.  "След това вирусът ще стане ендемичен, но вече няма да бъде страшен, защото не сме изправени с голи ръце срещу него - след ваксините идват хапчета, спрейове и др. ефективни начини за предпазване", продължи професор Капуа, като има предвид оставането му за вечни времена с нас. "И аз, и съпругът ми си поставихме 3-та доза и искам ясно да кажа на всички хора, които вярват в конспиративни теории: аз съм вирусолог, няма съмнение, че много ваксинационни кампании се правят с повече дози. Искам също да уверя хората, които не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.11.2021 15:35

    Отвратителна и елементарна пропаганда!Каква е тази и какво като се е "ваксинирала" три пъти?Защо в документите пише"инжекционен препарат" и защо има информация ,че изпитателният срок на нещото,с което ни инжектират,изтича в средата на 2023 година?Интелигентните хора не са срещу ваксините по принцип,а са срещу използването на човечеството за експеримент с неясен изход.

  • 001 Anonimen 05.11.2021 15:11

    Тази женичка е платен "вирусолог"! Ако иска да се боцне и 10 пъти и отзад но ум да не ми дава!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци