Свързани новини

05.11.2021 17:38

US посолството обявява конкурс за стипендии от Посланическия фонд

Видян 1007 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Посолството на САЩ има удоволствието да обяви началото на конкурса за стипендии от Посланическия фонд за лятната програма „Работа и пътуване“ (Summer Work&Travel Program - SWT), който дава уникална възможност за студенти от България, Армения, Азербайджан и Грузия да участват в програмата „Работа и пътуване“ - BridgeUSA.


През лятото на 2022 година стипендиантите на Посланическия фонд ще участват в програмата „Работа и пътуване“(SWT) като всички останали участници - те ще заминат за Съединените щати за период от максимум четири месеца по време на лятната си ваканция, ще работят сезонна работа и ще могат да упражняват английския си, общувайки с американци. Стипендията покрива и разходите за тридневен семинар в Ню Йорк, който ще се проведе веднага след пристигането в САЩ, самолетен билет за отиване и връщане, таксата за участие в програмата „Работа и пътуване“ (SWT), както и други разноски (подробности може да намерите на уебсайта на програмата).


Българските студенти вече могат да кандидатстват по програмата на сайта: https://www.swtscholarships.org/bulgaria. Крайният срок за кандидатстване е 1 декември.


Посланическия фонд за стипендии по програмата „Работа и пътуване“(SWT) се финансира от Държавния департамент на САЩ, като целта е да се насърчи взаимното разбирателство между младите хора в Съединените щати и тези от други страни. Стипендиите предоставят уникална възможност на студенти с лидерски качества от определени страни да демонстрират желанието и интереса си към развитието на междукултурни умения, да придобият професионален опит в САЩ, да подобрят владеенето на английски език и да споделят с американците своята собствена култура.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и