Свързани новини

20.10.2021 15:47

У нас тестват K19 хапче на Файзер върху болни, понеже сме най-зле в света

Видян 4175 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 България, заедно със САЩ, е площадка на изследвания на новото хапче на Файзер срещу коронавирус, което още по Нова година трябва да бъде регистрирано, а в самото начало на 2022 г. ще се появи по аптеките по света и у нас, научи 19 минути от отлично информиран източник. То ще бъде вариант да бъдат заменени ваксините. Бързането е голямо. Мерк, както 19 минути своевременно писа преди седмици, успя първи да внесе за регистрация свое хапче срещу вируса, а Файзер и Модерна загубиха милиарди на борсата, след като бяха изпреварени, въпреки че имат договори за доставки с ЕС и за следващата година.


Проучванията на Файзер се извършват в болници из цялата страна, компанията наема все повече специалисти по проекта. Държавата ни е избрана от световния гигант, тъй като е най-проблематичната по отношение на вируса не просто в ЕС, не само на Стария континент, а и е една от най-опасните територии на цялата планета. САЩ пък е с най-много случаи, освен че е родина на фармагиганта.


Не е тайна, че попадналите в интензивни отделения у нас почти никога не успяват да се върнат към живота (90%), положението с Делта варианта на вируса е наистина много тежко, разказват лекарите, които вече имат опит с предишните 4 вълни, но твърдят, че такова чудо не са виждали.


И се чудят, след като ваксините гарантират 11 пъти по-малък риск от заразяване, защо ¾ от българите и 60% от софиянците в частност си играят на руска рулетка със своя собствен живот.


 


Кристиян Георгиев



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 22.10.2021 09:09

    Абе защо никой не ни съжали, че сме най-бедните и крадени не само в Европа, а и извън нея, а само за хапове и ваксини мислят та да ни довършат тотално с помощта на продажните ни и алчни политици? Какво и какви ще бъдат управленците без народ, който да управляват и ограбват?

  • 007 Anonimen 20.10.2021 23:38

    „Д-р Кунчев е бил номиниран в конкуренция с д-р Йозеф Менгеле, но е спечелил категорично надпреварата поради размаха на своето дело, несравнимо по-голямо от това на колегата му Менгеле… Др.Кунчев вече получи поздравления за наградата си от д-р Фаучи, д-р Гебресус (макар да не е доктор), Уилям Гейтс, който е повече от доктор ! Д-р Кунчев получава и престижните награди за евтаназия „Бокаса Първи“, „Пол Пот“ и „Освиенцим“! Честито д-р Кунчев!“

  • 006 Anonimen 20.10.2021 23:08

    дупнишкият селяндур знае ли западни езици, чете ли истинска научна литература,не популярна рекламна, какви експерти са му разни полуграмотни джипита и доктори тройкаджии

  • 005 Anonimen 20.10.2021 23:05

    По-голямо смешно съчинение разсъждение скоро не бях чел. "...които вече имат опит с предишните 4 вълни..." Какви 4 вълни, какви 5 лева

  • 004 биологичното оръжие в ход 20.10.2021 23:03

    от Харвард -COVID-19 vaccines not only offer no benefits, they are killing and injuring people, which is why so many dissenting doctors and scientists today call them "bioweapons."

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни