Свързани новини

03.11.2017 14:11

Турските граничари набили българина от страх

Видян 1321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Побоят над българин на наша територия от турски граничари бил заради страх от уволнение, обясни вътрешният министър Валентин Радев в Народното събрание запитан за случая.


Според Радев българският гражданин се отказал да минава границата, когато разбрал, че има проблем със системата на турска страна. Той обаче вече бил в нея и е трябвало да мине през рентгена с автомобила си. Турските граничари са поискали да мине през рентгена, тъй като се усъмнили. Българинът, обаче направил обратен завой към българския пункт, за да си тръгне, 10-20 метра навътре на ГКПП - Лесово той бил настигнат и нападнат от турските граничари, съобщи Дир.бг.


В момента има създадена контактна група между двете страни за изясняване на всички детайли. Всички документи са предадени на прокуратурата в Ямбол.


Вътрешният министър даде уверения, че най-агресивният от турските граничари, нападнали нашенеца, ще бъде наказан. Според Радев, обаче правилата на всеки един граничен пункт трябва да се спазват. Той допълни, че при разпита нашенецът не е бил много словоохотлив.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева